Tudnivalók


Hőszigetelés infó:
 +36 (20) 533 6990,  +36 (70) 365 5039


Tetőablak, Baumit infó: +36 (20) 498 8770

Barabás térkő infó: +36 (70) 335 6567

Terrán cserép infó: +36 (70) 622 8208

Iroda: +36 (22) 876 037+36 (70) 592 5256

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2023.10.01-től Premep Zrt - ként folytatjuk tervékenységünket, a Prémiumépítőanyag.hu Kft. jogutódjaként.

Facebook oldalunk: ide kattintva találsz meg minket!

Miért vásároljak a Premep.hu webshopból?

1. Prémium minőségű hőszigetelési termékek 10 év gyártói garanciával szinte nagykereskedelmi árakon:
+ Nálunk csak minőségi alapanyagból készült, főként magyar gyártású, garanciával rendelkező THERMOMASTER hőszigetelési rendszereket/termékeket találsz.

+ Biztos lehetsz benne, hogy a Masterplast Nyrt által gyártott és kifejlesztett hőszigetelő rendszereink garantáltan minőségi alapanyagból készült EPS 80 sima vagy grafitos hungarocell-ből vagy minőségi Knauf kőzetgyapotból állnak nincsenek apróbetűs részek, nincs átverés csak korrekt üzlet.

Nálunk minden ár bruttó, tartalmazza az áfát és számlázott/adózott.

Ár/érték arányban ennél jobb ajánlatokat a termékek minőségét, árát és a kiegészítő szolgáltatásokat is figyelembe véve a magyar piacon ma nem találsz.

2. A rendelés fizethethető kiszállításkor (azonnali utalással vagy készpénzben is), nem szükséges előre utalni.

Szolgáltatásaink:

  • Folyamatos online ügyfélszolgálat (chatbox alul),
  • Rugalmas fizetés: (utalás, bankkártya, készpénz, Ft, EUR)
  • Rendelésedet leadhatod a webshopban, telefonon, a chatboxban, emailben.

A házhozszállításról szeretnék bővebb információt? Költségek?

A kiszállítás bruttó 220.000 Ft vásárlási összeg felett díjtalan és országos!
Szállítási határidő 3-4 naptól 45 napra is kérhető.

Amennyiben külön kérésed lenne a kiszállítás időpontját illetően azt megpróbáljuk figyelembe venni a fuvarszervezésnél ezért azt küldd el számunkra a rendelési űrlapon a megjegyzés rovatban.A kiszállítás előtti napon délután megerősítő sms-t küldünk a várható érkezési időről(2 órás idősávban).A teherautó helyzetét interneten is tudjuk követni így akár aznap telefonon is érdeklődhetsz az SMS-ben megadott információs telefonszámon.

A sofőr természetesen segít lepakolni de kérjük gondoskodj segítségről mert egyedül ez nem fog menni és a díjtalan kiszállításba a házig való szállítás tartozik bele, a továbbiakról a megrendelőnek szükséges gondoskodni.

A sofőr érkezés előtt kb 30 perccel hívni fog, hogy legyen idő felkészülni a gördülékeny átvételre.

Fontos információ: a szállítást díjtalanul szolgáltatjuk vásárlóink részére de nem ingyenes! Amennyiben a megrendelésedet nem mondod le időben (legkésőbb a szállítási napot megelőző nap 13 óráig, amikor elkezdődik a másnapi szállítások előkészítési folyamata) akkor a megrendeléseddel kapcsolatosan felmerülő rakodási, logisztikai és szállítási költségeinket kénytelenek vagyunk tovább számlázni részedre!

Kérhetek ütemezett/többszöri kiszállítást?

Igen, lehetőséged van a rendelésed több ütemben való kiszállítására, így ha nincs elegendő hely a tárolásra akkor bizonyos határok mellett ebben is segíthetünk. A részleteket beszéljük meg a rendelés leadásakor!

Mi történik azután, ha leadtam a rendelésemet?

A beérkezést követően felhívunk és röviden egyeztetjük és véglegesítjük a megrendelés tételeit/mennyiségeit és a számlázás/fizetés/kiszállítás részleteit.

A megbeszélt időpontban leszállítjuk neked az árút.

Hogyan kaphatom meg a megrendelt termékekre a teljesítménynyilatkozatot, ha szükséges?

Csak jelezd számunkra pontosan mire lenne szükséged és elküldjük neked emailben.

Mikor kerül a számla kiállításra és hogyan jut el hozzám?

Az átutalásos számla egyből a rendelés leegyeztetése után, a megbeszélt utalási határidővel kerül kiállításra, a készpénzfizetési számla pedig a kiszállítás napján az átvétetel és fizetés megtörténte után. Mindkét esetben a webshophoz kapcsolt számlázó program küldi ki automatikusan a rendelésben megadott email címre, melyet online fogsz tudni letölteni.Az ilyen számla aláírás és pecsét nélkül is érvényes.

Amennyiben szeretnéd postán keresztül, papíralapon kiállítva is megkapni. annak semmi akadálya csak ezen igényedet külön jelezd számunkra.

Minden kedves ügyfelünket szeretnénk megkérni, hogy a számlázási adatokat helyesen töltse ki vagy adja meg nekünk, a kiküldött státusz értesítőkben kiemelten és duplán ellenőrizze mert a már kiállított és könyvelésre elküldött számlák utólagos sztornózása, helyesbítése és új számlák kiállítása miatt bruttó 5.000 Ft adminisztrációs költséget vagyunk kénytelenek felszámolni.