Prémium minőségű, időtálló Terrán termékek

2023. Jún 16.

A Terrán termékek 1920 óta vannak jelen a piacon, így az azóta eltelt idő is bizonyította, hogy a minőség nem megy ki a divatból. Cégünk, a Premep.hu minőségi építőanyag kínálatában megtalálhatók nemcsak a minőségi, időtálló és környezetbarát Terrán betoncserepek, de valamennyi rendszerelem is, amelyekkel tető rendszert alkotnak. 
A tető teherhordó szerkezetként fontos szerepet tölt be, a hőszigetelő rendszer részeként hozzájárul a fűtési költségek csökkentéséhez, és optimális esetben hosszú évtizedekre védelmet nyújt az időjárás viszontagságai, az UV-sugárzás, az eső és a szél ellen, továbbá meghatározó az épület megjelenése szempontjából is. A tető formája, a tetőszerkezet és a tetőfedés anyaga szoros összefüggésben állnak egymással, így a kialakításról, a használni kívánt anyagokról már a tervezés fázisában határozni kell. Amennyiben építkezés előtt állsz, jó szívvel ajánljuk az innovatív Terrán cserép rendszereket a tető fedéséhez. 

Miért jó választás a Terrán betoncserép?

A tető tervezésénél figyelemmel kell lenni arra, hogy illeszkedjen az épület jellegéhez, a környezethez, ezt pedig nemcsak a tető formája befolyásolja, hanem a tetőfedés anyaga, színe is. A legújabb tető trendek a minimalista vonalat követik, rendszerint sötét fedéssel, ennek tökéletesen megfelel a Terrán Zenit Antracit Elegant cserép, de a klasszikus téglavörös is népszerű választás. 

A klasszikus égetett agyagcserepek mellett évtizedek óta sikert aratnak a betoncserepek, ugyanis számos előnnyel rendelkeznek, amelyek közül kiemelkedik a hosszú élettartam, de jellemzőjük a vízzáróság, a színállandóság és a sima felület, a nagy teherbírás és a maximális védelem a környezeti hatásokkal szemben. A Terrán életre szóló, 50 év garanciát vállal az általa gyártott betoncserepekre. 

A Terrán cserepek kizárólag természetes összetevőkből - cement, víz, homok és vas-oxid - készülnek, változatos színekben kaphatók, így akár trendkövető vagy, akár a hagyományokat tiszteled, megtalálhatod a számításod. 

Terrán termékek, termékcsaládok

A betoncserepek változatos formákban kaphatók, így mindenki megtalálhatja közülük a neki tetszőt. 

Amennyiben a hagyományos cserépfedés tetszik, a hódfarkú Rundo lesz a megfelelő választás, mediterrán tetőkhöz a Coppo termékcsaládot, könnyű és erős megoldásnak a Synust, modern megjelenéshez a Zenitet ajánljuk, a Renova Plus család pedig gazdaságos tetőépítést tesz lehetővé.

Innovatív felületkezelések

Minden Terrán cserép és betonelem felületkezelt. Hosszas kutatómunka eredményeként a tartósság megőrzésének új dimenzióit nyitották meg a különböző felületkezelések:

  • ColorSystem

Minden eddiginél hosszabb színtartósságot biztosít, megőrzi a színek tónusát, intenzitását. Az öntisztuló felületének köszönhetően a tető tisztább, élénkebb színű lesz, és az UV-sugárzásnak is jobban ellenáll.

  • Resistor

Fokozott színvédelmet garantál, a jelenlegi legmagasabb minőséget képviseli, rendkívül ellenálló, esztétikus fényes felületet ad.

  • ClimaControl

Védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen, ami azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia. A MediComfort tetőhőszigetelő rendszerrel együtt alkalmazva még nagyobb hatékonysággal tudja az otthonok hőszigetelését biztosítani.

  • Elegant 

A felületkezelési eljárásnak köszönhetően a tetőcserepek felülete egyedi módon selyemfényű, különösen sima és ellenálló. 

Minőségi építőanyagokat keresel kedvező árakon? A Premep.hu-nál mindent megtalálsz a pincétől a padlásig.