Festék, vakolat

Thermomaster, Baumit infó

 

Az áruházban feltüntetett árak a valóságnak megfelelnek, aktuálisak!
Országos és gyors kiszállítás akár 48-72 órán belül díjmentesen!

Ebben a kategóriában találod a Thermomaster és Baumit homlokzati és lábazati vakolatokat és festékeket.
Kínálatunkban megtalálod a prémium színes vékony vakolatokat, a dekor festékeket és a homlokzatfestékeket. De itt érheted el a modellező, lábazati és díszítő vakolatokat is, melyeket szintén nagyszerű áron kínálunk!

Thermomaster vakolat Thermomaster vakolat Thermomaster homlokzatfesték Thermomaster homlokzatfesték Thermomaster alapozó Thermomaster alapozó Thermomaster lábazati vakolat Thermomaster lábazati vakolat Baumit vakolat Baumit vakolat Baumit dekor festék Baumit dekor festék Baumit alapozó Baumit alapozó Baumit homlokzatfesték Baumit homlokzatfesték Baumit lábazati vakolat Baumit lábazati vakolat Baumit speciális termékek Baumit speciális termékek Revco vakolat Revco vakolat Revco alapozó Revco alapozó Revco kiegészítők, csillámok Revco kiegészítők, csillámok

Szép, tartós, ellenálló!

Nem véletlen kaptak külön kategóriát a Baumit és Thermomaster vödrös termékek. Szerettük volna a figyelmed felhívni ezekre a minőségi, verhetetlen árú alapanyagokra. Legyen szó hőszigetelésről, házfelújításról, itt megtalálod azt a záróréteget, amire szükséged lesz!
A homlokzati vékonyvakolatok már sokszor bizonyították, hogy kiváló választásnak bizonyulnak. Tartósak és védik a homlokzatot, ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, mint a hőingadozás, a nagy meleg és a nedvesség. Így tudják garantálni a tartós eredményt, a hosszú élettartamot, és a megújult homlokzat frissen elkészült hatását hosszú ideig.
Víztaszító, mégis páraáteresztő anyaguknak köszönhetően tökéletes választást jelentenek. Emellett maximális védelmet nyújtanak az algásodás és a penészesedés ellen is.

Az alapozó

Ezek a termékeink mind kiváló minőséggel és fedőképességgel rendelkeznek, és feldolgozásra kész állapotban vannak. Biztosítják az alapfelületek megfelelő tapadását és az egyenletes nedvszívását egyaránt. 

Lábazati díszítővakolatok

Ahogy a hőszigetelés esetén sem szabad megfeledkezzünk a lábazatról, úgy a vakolatok esetén sem. Műgyanta alapanyagú termékeink magas mechanikai szilárdsággal bírnak. A Baumit lábazati díszítővakolataink moshatóak és víztaszító tulajdonsággal rendelkeznek, külső és belső alkalmazásra is kiválóak.

Ha csak egy festésre van szükség

Tökéletes választást jelentenek a vödrös festékeink is. Víztaszító, páraáteresztő, repedésáthidaló, nagy rugalmasságú és akár a szennyeződés megtapadását gátló festékrétegekkel láthatod el otthonod. Sőt, a Glitter és a Metallic családnak köszönhetően csillogó vagy fémes hatású festékek is díszíthetik otthonod.

Baumit speciális termékek akciós áron

A speciális termékeink kategóriában találod az adalékszereket, például a kötésgyorsítót. Ez egy filmképző, a megkötést gyorsító adalékanyag vékonyvakolatokhoz, mely kiváló választás hideg, párás időjárási körülmények között.

Válaszd a minőséget, megfizethető áron!

A legjobb helyen vagy ehhez. Válogass kiváló Baumit és Thermomaster termékeink közül, és legyen a te házad is tartósan gyönyörű! Segítséget a 0620/498-8770 telefonszámon, chat boxon, vagy e-mail tudsz kérni!