Hőszigetelő rendszerek

Hőszigetelés infó
Komplett és alap minőségi hőszigetelő rendszerek kedvező áron

Ezek a komplett, vagy alap rendszerek költséghatékony megoldást jelentenek, hiszen tartalmaznak minden szükséges terméket, egészen a ház végső vakolásáig. A kiegészítőket is pár kattintással megvásárolhatod hozzá egyszerűen hőszigetelési webshopunkban. Az általunk kínált rendszerek 10 év gyártói garanciával kerülnek forgalomba, emailben, telefonon vagy az oldalon található chatboxon pedig segítséget/tanácsot is kérhetsz a döntés meghozatalához. Többféle típus közül is választhatsz, a kínálatból nem hiányzik az EPS, grafitos, a lábazati és a kőzetgyapot rendszerek sem. Vásárolj ingyenes országos kiszállítással.

Kőzetgyapot szigetelés Kőzetgyapot szigetelés Grafitos hőszigetelés Grafitos hőszigetelés EPS / Hungarocell szigetelés EPS / Hungarocell szigetelés Lábazati XPS  szigetelés termékcsomagok Lábazati XPS szigetelés termékcsomagok Thermomaster színválasztó Thermomaster színválasztó

A komplett és alap rendszerek tartalma:

A komplett rendszerek tartalmazzák/1m2:

  • Thermomaster/Isomaster/Knauf EPS/XPS/Kőzetgyapot lapok x cm 1 m2
  • Polisztirolhoz ragasztó(Thermomaster Fix vagy Fix Premium) 5-6kg-kőzetgyapothoz(Thermomaster Rock)8-10kg
  • Masternet Solid/Classic 160 üvegszövetháló 1.1 m2
  • Vakolat alapozó 0.2L/m2
  • Színvakolat 2.5 kg/m2- Színt ide kattintva tudsz választani áruházunkban (Fontos:Csak válaszd ki és tedd a megfelelő színkódot a rendelés megjegyzés rovatába)

Az alap rendszerek tartalmazzák/1m2:

  • Thermomaster/Isomaster/Knauf EPS/XPS/Kőzetgyapot lapok x cm 1 m2
  • Polisztirolhoz ragasztó(Thermomaster Fix vagy Fix Premium) 5-6kg-kőzetgyapothoz(Thermomaster Rock)8-10kg
  • Masternet Solid/Classic 160 üvegszövetháló 1.1 m2

A rendszerek nem tartalmazzá (egyéni igényektől/adottságoktól függ):
-dübelek
-élvédők, profilok

A hőszigetelő rendszerek fontosságáról

Egyre hangsúlyosabb szerepet kap az életünkben az energiahatékonyság, olyannyira, hogy napjainkban ez az egyik legfontosabb szempont nemcsak az újonnan felhúzott házak, épületek esetében, hanem a felújítások, renoválások során is. Ez a hozzáállás a környezet mellett a pénztárcánkra nézve is a legjobb döntés, amely már rövid távon érezteti hatását, hosszabb időtartamra vetítve pedig abszolút kifizetődő. A komplett hőszigetelő rendszerek telepítése az energiahatékonyság azon eszköze, amit az egyes ember is megengedhet magának, és csak nyerhet vele.

Miért fűtenénk az utcát, ha van megoldás?

Hőszigetelő rendszerből többféle típus létezik, így minden épületre megtalálhatjuk a célnak megfelelőt az adottságoktól, paraméterektől és a rendelkezésre álló büdzsétől függően. Akármelyik mellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy alkalmazásukkal csökkentjük a ház károsanyag-kibocsátását és a helyiségek hőingadozását, elejét vesszük a hőhidak és a páralecsapódások kialakulásának, és amellett, hogy alacsonyabb lesz a fűtésszámlánk, az egyenletes hőmérséklet megteremtésével a komfortérzetünk is megnő.

Hő, hang, nyirkosság

Általános vélekedés, hogy a kőzetgyapot az egyik leghatékonyabb szigetelőanyag, és ennek megfelelően az ára is magasabb. A hő mellett a hangot is kiválóan szigeteli, ráadásul a tűzállósága is nagyon jó. A kőzetgyapot szigetelés páraáteresztés terén is rendkívül hatékony, így esetében a penészesedés is kiküszöbölhető. Ugyanakkor ez korántsem jelenti azt, hogy adott körülmények között ne a polisztirol szigetelés jelentené az ideális választást. Ez az egyik legelterjedtebb típus, a telepítése viszonylag egyszerű, és komplett hőszigetelő rendszerként az árak tekintetében is verhetetlen.

Mérje fel az igényeit és a lehetőségeit, és válasszon ezeknek megfelelően szigetelést!