Lábazati XPS szigetelés termékcsomagok

Hőszigetelés infó

 


A megfelelő hőszigetelés nem csak egyéni érdek, ami a pénztárcánkon is meglátszik, hanem ezáltal a felesleges energiapazarlást is meg tudjuk akadályozni, ami összességében a bolygónkra is kedvezően hat. A hőszigetelésnél kevesebb figyelmet kap a lábazat, jóllehet ez alapvető ahhoz, hogy valóban energiatakarékossá tegyük az otthonunkat. A lábazati Isomaster XPS alaprendszer termékeit úgy válogattuk össze, hogy tökéletes választást nyújtsanak a lábazat megfelelő szigetelésére. Az ISOMASTER XPS SVW lapokat, a Thermomaster Fix Premium polisztirol ragasztót és Thermomaster Solid üvegszövethálót tartalmazó csomag minden kritériumnak megfelelnek ha vízálló alaprendszert keresel, ráadásul ár/érték arányban verhetetlenek a piacon! Nem csak magyar termékekről van szó, de prémium minőségről is, ami ingyenes házhoszállítással (220 000 forint minimum rendelési összeg esetén) és 10 év garanciával párosul. Válasszd ki kínálatunkból a számodra legideálisabb csomagot!

Ár/érték arányban a legjobb ajánlat!

Gyártó
Hőszigetelő rendszerek
További szűrők
26 termék
Szűrés (26)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend
 

Kezd a lábazatszigeteléssel

A hőszigetelés mind energetikai, mint páratechnikai szempontból kulcsfontosságú egy ház megépítésében, felújításában. A megfelelő hőszigetelő rendszer kiépítésével jelentősen tudjuk csökkenteni a fűtési költségeket, ami jelenleg csöppet sem elhanyagolható dolog. Emellett megelőzhetjük vele a penészesedést, növeli az épület élettartamát és értékét.

Fontos, hogy hőszigetelő rendszerekben gondolkozzunk, azaz ne csak a homlokzatot szigeteljük, hanem fordítsunk kellő figyelmet a lábazatra is, hiszen ha ez hiányzik, akkor azon a részen hatalmas hőhíd keletkezik, mely mind a padlónál, mind otthonunkban hűvösebb hőmérsékletet eredményez.

A hőszigetélés terén legtöbben az EPS-t, azaz az expandált polisztirolt ismerik, általában hungarocell néven. A lábazat esetében ugyanakkor az XPS, azaz extrudált polisztirol lapokat szükséges használni. Ahogy a neve is mutatja, szintén polisztirolból készül, ahogy a hagyományos expandált polisztirol hab is (EPS), csak már egy fejlettebb előállítási technikával.

A vízálló megoldás: Isomaster XPS szigetelés termékcsomag

Lábazat, pincefal vagy zöldtető hőszigeteléséhez keresel megfelelő anyagokat? Az XPS alaprendszerekben mindent megtalálsz, amikre szükséged lehet.

A termékcsomagban a következőket tartalmazza:

  • Isomaster XPS SVW lapok. Előnyei közé tartozik a kiváló hőszigetelő tulajdonság, egyszerűen felvihető, jól illeszkedik. Emellett nagy a tapadófelülete, ellenáll a nedvességnek, lépésálló és kiváló hangszigetelő is egyben. A lapok 2 cm-estől és 20 cm-es kiszerelésig is kaphatóak.
  • Thermomaster Premium polisztirol ragasztó. A lábazati szigetelésre vonatkozik néhány szabály. Ide tartozik, hogy különös figyelemmel kell eljárni a lábazat alsó részénél, ahol az a betonnal érintkezik. Itt egy 1 cm-es részt kell hagyni, mely ragasztóanyaggal kerül kitöltésre. Ez fontos a fagyvédelem miatt is
  • Thermomaster Solid üvegszövetháló. Az üvegszövethálót nem szabad kispórolni, mert akkor repedések jelenhetnek meg a lapok között. A nedvesség itt beszivároghat, amely komoly károkat okozhat a vakolatban.

Az XPS alaprendszer minden kritériumnak megfelel ha vízálló alaprendszert keresel. Nem csak magyar termékekről van szó, de prémium minőségről is, amihez ingyenes házhoszállítás (190 000 forint minimum rendelési összeg esetén) és 10 év garancia kapcsolódik.

Vannak viszont olyan kiegészítők, melyeket nem tartalmaz a termékcsomag, ám szükségesek a megfelelő szigeteléshez. Ezek közé tartoznak a dübelek (szükséges mennyiség kb. 6 db négyzetméterenként), az élvédők, az ablakcsatlakozók és a balkonprofilok, amelyek webáruházunkban széles kínálatban elérhetőek.

Gördülékeny vásárlási élmény

A webáruházban a rendelés menete roppant egyszerű. Az alaprendszerek közül válassz az XPS lap vastagságának megfelelően (ez benne van a termék nevében). Ezt követően a termékoldalon add meg, hány négyzetméterhez szükséges  alapanyagot szeretnél rendelni, és már mehet is minden a kosárba!