Egy tökéletes választás: Terrán Synus alapcserép

2023. Okt 20.

A Terrán Synus alapcserép sokak tetszését elnyeri könnyedségével, klasszikus vonalaival, így ezt a blogbejegyzést ennek bemutatására szenteljük. Egy épület stílusa szempontjából meghatározó nemcsak a forma, a színek, a nyílászárók típusa, hanem a tetőforma és a tetőfedés anyag, színe is, így valamennyire kiemelt figyelmet kell fordítani. Ráadásul ezeket a szerkezeteket, elemeket hosszú évtizedekre választjuk, így tartósnak és időtállónak kell lenniük mind megjelenésükben, mind anyagukban. 

A tetőfedésre használt anyagok közül a népszerű égetett agyagcserepek mellett a betoncserepek jelentenek tökéletes alternatívát, ugyanis nemcsak rendkívül ellenállóak, hanem esztétikusak is, ráadásul többféle stílust képviselnek, így ízlésünknek megfelelően választhatunk. Az építkezőknek és a felújítóknak a magas minőségű, innovatív, hazai gyártású Terrán tetőcserepeket ajánljuk megbízhatóságuk okán. Kínálatukból a Synus termékcsaládot mutatjuk be, melyekkel könnyű és erős tetőfedést biztosíthatsz családi házadnak. Népszerű termékünk a szürke színű Terrán Synus Moon alapcserép.

Ha betoncserép, akkor Terrán

Hogy a betoncserepek nem egy újfajta hóbortot jelentenek, bizonyíték arra a Terrán márka, amely 1920 óta kínálja termékeit, és az elmúlt több, mint 100 év során számtalan innováció köthető a nevükhöz. Az általuk gyártott cserepek minőségéről sokat elmond, hogy egyedülálló 50 év garanciát adnak.

A kezdetben kézi technológiával előállított cserepek ma már 5 modern, teljesen automatizált üzemben készülnek Magyarországon, Szlovákiában és Romániában. A környezetbarát tetőfedők alapanyaga cement, folyami homok és víz, valamint a színezéshez vas-oxid. 

Miért betoncserepet válasszak?

A tető, így a tetőcserepek is fontos szerepet töltenek be az épületek hő és időjárás elleni védelmében, hozzájárulnak az otthonok energiahatékonyságához, ezáltal a rezsiköltségek csökkentéséhez. A betoncserepek nagy súlyúak, így ha ezt választod a tető burkolására, már a tetőszerkezet megtervezésénél számolni kell vele, illetve ha felújításkor választanád, statikai szakvéleményt mindenképp készíttess!

A Terrán betoncserepek időtálló megoldást, hosszú élettartamot garantálnak, az utánad következő generációknak sem kell majd aggódniuk a tető miatt. További előnyük a vízzáróság, a színállandóság, illetve hogy a felületkezelések révén maximális védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

Természetes összetételük, gyártási technológiájuk révén környezetbarát megoldást jelentenek. 5 termékcsalád közül választhatod ki az ízlésednek, az épület stílusának, hangulatának megfelelőt, akár hagyománytisztelő vagy, akár a trendeket követed. Gazdaságos tetőépítéshez a Renova Plus, mediterrán tetőkhöz a Coppo, modern épületekhez a Zenit lesz a megfelelő, de ha a nosztalgikus hódfarkúra szavazol, a Rundo lesz a megfelelő számodra. A Synus termékcsalád pedig könnyedségéről és rendkívüli ellenálló képességéről híres.

Terrán Synus alapcserép

A Terrán nemcsak tetőcserepet gyárt, hanem tető teljes, szakszerű kialakításához beton-, fém- és műanyag kiegészítő rendszerelemeket is kínál, mind funkciójában, mind színében a tetőcserepekhez illeszkedően. 

A Terrán Synus termékcsaládban az alapcserép mellett olyan, színben és stílusban hozzá illő kiegészítőket is beszerezhetsz, mint a szellőző-, a szegély-, a fél- és a kúpcserepek, valamint az elosztó- és kezdő élgerinc cserepek. 

Építéshez, felújításhoz válaszd az általunk kínált minőségi építőanyagokat!