Habfólia

Hőszigetelés infó


Száraz aljzatfelületek kismértékű egyenetlenségeinek kiegyenlítésére és laminált vagy szalagparketta burkolatok alatti kopogóhang-gátlásra alkalmas alátétréteg.
Ha tartós és profin kivitelezett parkettát szeretnél otthonodba, akkor válaszd a kiváló, prémium Isofoam habfóliákat a kínálatunkból. Ebben a kategóriában három különböző típus közül is választhatsz az igényeidnek, a környezetnek és az igénybevételnek megfelelően. Hiába tennél le bármilyen jó minőségű parkettát, ha nincs megfelelően előkészítve a felület a lerakáshoz.
A megfelelő felületet többek között a tőlünk megvásárolható prémium habfóliák biztosítják! Jó helyen jársz, ha hosszú távra tervezel, és nem vagy hajlandó engedni a minőségből.

Gyártó
További szűrők
3 termék
Szűrés (3)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend

Sokan szeretik a modern laminált parkettákat. Számos változat elérhető belőlük, a mintázatuk a megszokottól az egészen egyediig bármilyen lehet. Gyakorlatilag bármilyet is szeretnél, szinte biztos, hogy találni fogsz megfelelőt a boltok polcain.
Népszerűségük annak is köszönhető, hogy igen könnyen és aránylag gyorsan lerakható ez az új felület. Az új típusok már a felhasználóbarát, egyszerű “click és kész” technikával lerakhatóak, ami kedvez a rutintalan, self made kivitelezőknek is.

Hol és miért fontosak a prémium Isofoam habfóliák?

Sohasem lesz igazán jó a végeredmény, ráadásul garantáltan nem lesz tartós, sérülésmentes, ha nem jól készítjük elő a parkettázandó felületet. 
Fontos, hogy sík és sima legyen a felület. Előfordulhat, hogy nincs rá szükség, de ha biztosra akarsz menni, akkor kezdj egy önterülő aljzatkiegyenlítővel. Az garantáltan kiegyenlíti a felület egyenetlenségeit. Utána jöhet a feltakarítás. A glettet vagy nagyobb festékmaradványokat is el kell tüntetni, és ne maradjon el a porszívózás sem.
Ha mindezzel megvagy, akkor jöhetnek a habfóliáink, amelyeket ebben a kategóriában találsz. Fontos, hogy ezeket a prémium habfóliákat válaszd, amelyek garantálják a megfelelő védelmet a padlód számára. Ugyanis a parketta csatlakozásainak védelmét ezek biztosítják, melyre nagy szükségünk van a folyamatos igénybevétel miatt.
Emellett fontos szerepet kapnak még ezek a prémium habfóliák az aljzat kisebb egyenetlenségeinek kiegyenlítésében is. Valamint a rezgéscsillapításban, amellyel csökkenteni tudják a használatból eredő kopogó hangot.

Milyen habfóliát válasszak?

Kínálatunkban három típus is megtalálható, egytől-egyig kiváló tulajdonságokkal felvértezve. A közös pont a prémium minőség megléte, mellyel otthonodban vagy akár közösségi terekben is jó választásnak bizonyulnak. Kiváló kopogó- és lépéshang-elnyelő képességűek.
Az Isofoam LF Premium 75 Alu Plus hővisszaverő réteggel van ellátva, erre utal a nevében is az “Alu” szó. Emiatt infra fűtőfóliás padlófűtés esetén nem alkalmazható, minden más esetben bátran! A hővisszaverő réteg mellett párazáró réteggel is el van látva.
Ugyanígy az LF Premium 75 Ld PLus is, melyen viszont már nincs hővisszaverő réteg. Épp ezért bármilyen padlófűtés esetén is alkalmazható. És ez is el van látva párazáró réteggel.
Szinte ugyanez az IF Premium 100 is, csak ennek kimagaslóan nagy a terhelhetősége.

Válassza mindig a minőséget. Nem éri meg az olcsóbbal kísérletezni!

Ha nincs meg a prémium habfóliák által nyújtott védelem, akkor az szétcsúszáshoz, sőt akár töréshez is vezethet. Egy pedig csak költséget és bosszúságot jelent számunkra. Ezért nem is érdemes kísérletezni az olcsóbb EPE hab alapváltozatokkal vagy a rugalmas XPS anyagokkal. Válassz ebből a kategóriából profi, minőségi, prémium habfóliát! Nálunk minden termék minőségi, így nem nyúlhatsz mellé! Ha például a hőszigetelés is előtted áll, válogass kiváló termékeink közül!