EPS lapok (Hungarocell/Polisztirol)

Hőszigetelés infó


Megfelelő hőszigetelés kialakításával nem csak a fűtési költségek mérsékelhetők. Jól megválasztott polisztirol lapokkal ingatlanunk belső és külső falfelületeinek is esztétikus és egységes kinézetet adhatunk. Válogass te is sima vagy grafitos kivitelű, EPS alapú termékeinkből, melyekre 10 év garanciát érvényesíthetsz! A homlokzati hőszigetelő rendszerekről bővebben itt a honlapon, vagy elérhetőségeinken érdeklődhetsz.

EPS polisztirol lapok

A Thermomaster EPS80 polisztirol lapok kiváló hőszigetelő tulajdonságuk miatt immár alapnak számítanak a hőszigetelők piacán. Kiváló ár/érték arányukkal, értékállóságukkal, nagyon kedvelt hőszigetelő lapokká váltak a piacon. Legyen szó akár a sima hungarocell vagy grafitadalékos polisztirol lapokról, itt mindenki megtalálja a számára megfelelő homlokzati hőszigetelő anyagot.

Válaszd az igényeidnek és a hőszigetelni kívánt ingatlan tulajdonságainak legmegfelelőbb polisztirol lapot a kínálatunkból, és élvezd az otthon melegét.

EPS-H80 Grafit EPS-H80 Grafit Hungarocell Hungarocell EPS80 homlokzati hőszigetelő lemez EPS80 homlokzati hőszigetelő lemez EPS 80 Grafit homlokzati hőszigetelő lemez EPS 80 Grafit homlokzati hőszigetelő lemez

Amikor szeretnénk egy régi épület hőszigetelését megoldani, akkor egy összetett dologba vágjuk a fejszénket. Szükségünk lesz lábazati és homlokzati hőszigetelésre egyaránt. Ráadásul nem is mindegy, hogy milyen szigetelőanyagot használunk, milyen vastagsággal, milyen ragasztóval és mennyi dübellel rögzítjük a lapokat. Természetesen ez is egy szakma, így ha nem értünk hozzá, akkor bízzuk szakemberre.
Ha viszont belevágunk, akkor számos pozitív hozománya lesz a felújításnak. Talán az a legkevesebb, hogy szép lesz a házunk, jó lesz ránézni, mivel kívülről teljesen új köntöst kap. Bár a többi (hőszigetelés által biztosított) előny mellett ez is hozzájárul ahhoz, hogy jelentősen megnő a házunk értéke. De a fő hozománya, ami miatt belekezdünk, az a csökkenő hőveszteség és így a csökkenő fűtési költségek.

Miért a Thermomaster EPS80 polisztirol lapokat válasszuk?

Ha már belevágunk, akkor érdemes olyan hőszigetelő anyagot használni, ami már évtizedek óta bizonyítja, hogy nem véletlen közkedvelt. Egy sokat bizonyított, kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bíró (a hővezetési tényezője legalább 0,039 W/m.K) hőszigetelő anyagról van szó.
Az expandált polisztirol (EPS) lapok a hőszigetelés alappillérei. Nagyon könnyűek, így könnyű velük dolgozni, emellett könnyen alakíthatóak is. Emellett ár/érték arányban verhetetlenek, ezért is kedvelik olyan sokan.

Hungarocell EPS80

A hungarocell EPS80 lapok a legelterjedtebbek, köszönhetően annak is, hogy egyben a legkedvezőbb árfekvésűek is. A hővezetési tényezőjük 0,039 W/m.K, ami kiváló, főleg amellett az árszint mellett, amit ezeknél a lapoknál találunk. Ha egy kiváló, megbízható, sokszor bizonyított hőszigetelő alapanyagot szeretnél, akkor válaszd a hungarocell EPS 80 lapokat! Már 1 cm-es vastagságtól is elérheted az alkategóriájában, de akár masszív, 30 cm-es EPS80-as lapokat is vásárolhatsz tőlünk a legkedvezőbb áron.

Isomaster EPS H-80 grafit

Alapanyagát tekintve ezek a termékek is megegyeznek a hungarocell EPS80-nal, a különbség csupán annyi, hogy grafit hozzáadásával javítottuk a tulajdonságait. A grafitadaléknak köszönhetően ezen hőszigetelő lapok hővezetési tényezője 0,032 W/m.K-ra javult. Ez bő 20-25%-kal jobb hőszigetelő képességet jelent a grafitadaléktól menetes sima EPS lapokhoz képest. Nem véletlen egyre elterjedtebb ez a változat. Széles belőlük a választék, ugyanis az alketegóriában elérhetőek 1-30 cm vastagságban. Válaszd te is az Isomaster EPS H-80 grafit hőszigetelő lapokat a még jobb hőszigetelés érdekében. 

Isomaster EPS H-80 G Silver

Van még az EPS H-80 grafit lapokkal megegyezően kíváló tulajdonságokkal rendelkező EPS lap, méghozzá az Isomaster EPS H-80 G Silver. Ez is egy ugyanolyan grafitadalékos EPS lap, azonban van egy plusz tulajdonsága: az egyik oldalán védőbevonat van. A védőbevonat a közvetlen napsugárzás elleni védelemre szolgál.

Igényeidnek megfelelően válassz a kiváló árú EPS lapjaink közül, és élvezd az otthonod melegét!