Élvédők, Ablak és balkon profilok

Hőszigetelés infó


Élvédők, ablak- és balkonprofilok

Egy hőszigetelő rendszer akkor válik teljessé, ha a hőszigetelés mellett óvjuk is, ami elkészült. Erre szerencsére több élvédőt, ablak- és balkonprofilt is találsz a kínálatunkban. Ezek védik a pozitív életek, az ablakokat és ajtókat, valamint a balkonokat is a különböző károktól. Esztétikai és minőségi szempontból is megállják a helyüket a kínálatunkban szereplő homlokzati profilok. Ebben a kategóriában találhatod meg ezeket a védelmet biztosító, üvegszövettel ellátott homlokzati profilelemeket. Így minden adott lesz egy profi hőszigetelő rendszerhez. Két típusát különböztetjük meg a homlokzati profiloknak: léteznek a különböző sarkok, élek védelmére szolgáló, üvegszövettel ellátott profilok és az indítóprofilok. Készletünkben több méretben is megtalálhatod ezeket, melyek összességükben mind esztétikai, mind minőségi szempontból jól teljesítenek.

Gyártó
További szűrők
6 termék
Szűrés (6)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend

Élvédők, ablak- és balkonprofilok

Amikor már megvásároltad a teljes hőszigetelő rendszert, gondolhatnád, hogy kész is vagy, lehet nekiugrani a kivitelezésnek. Sajnos azonban ha így gondolod, akkor valószínűleg elsiklottál pár igen fontos részlet felett. Ugyanis a megfelelő rögzítéshez még pár kiegészítőre szükséged lesz a teljes hőszigetelő rendszeren kívül is.

Kiegészítők, melyekre szükséged lesz a teljes hőszigetelő rendszer mellett

Több kiegészítő is kelleni fog, melyeket megtalálsz ezen kategória főkategóriájában, melynek neve: kiegészítők hőszigeteléshez. Innen dübelekre mindenképp szükséged lesz a megfelelő mechanikai rögzítés miatt.

De nem ez az egyetlen további kiegészítő, mely a teljes hőszigetelő rendszeren kívül kelleni fog. Egyrészt szükséged lesz lábazati indítóprofilra is. Továbbá azokra a kiegészítőkre, melyek ebben a kategóriában találhatóak: élvédők, ablak- és balkonprofilok.

Élvédők

Egy hőszigetelés során többletmegerősítést igényelnek az élek és az épület sarkai. Ezt a védelmet a kínálatunkban szereplő alkáliálló üvegszövettel ellátott perforált PVC profilok adhatják meg. Ezeket alkalmazhatod akár az ablakok sarkainál, de egyéb, pozitív éleknél egyaránt. Az élvédő profilokat a glettrétegbe (az üvegszövet ágyazóanyagába) kell ágyazni, így növelik a sarkok, élek mechanikai ellenállását, védelmét. Gyorsítja a kivitelezési munkát is, mivel az üvegszövetet nem kell rajtuk áthajtani.

Ha igényes kivitelezést szeretnél: hálós ablakcsatlakozó profil   

A kínálatunkban megtalálható hálós ablakcsatlakozó profil azoknak való, akik igazán igényesen szeretnék kivitelezni a hőszigetelést. Ez az elem az esztétikus csatlakozás mellett kiváló vízzáró réteget is biztosít a homlokzati hőszigetelő rendszerek nyílászáróinak tokszerkezetéhez. Ez a PVC-ből készült profil üvegszövethálóval és öntapadó csíkokkal van ellátva. Ezzel a rugalmas és vízzáró öntapadó csíkkal kell rögzíteni a profilt a nyílászáró tokjához. Az üvegszövet hálós rész pedig a hőszigetelés hálójával összeglettelhető, így biztosítva a tökéletes átfedést. Különösen ajánljuk, ha fa nyílászáróval szerelt az épület.

Hálós balkonprofil a víz ellen

A kínálatunkban megtalálhatod a hálós balkonprofilt is. Ezt az alkáliálló üvegszövethálóból és PVC profilból álló elemet a víz elleni védelem során használjuk. Az erkélylemez alsó éléhez vagy ablaknyílások felett kell beépíteni. Beépítésével megakadályozható a víz visszafolyása. Ezzel el tudjuk kerülni a megfagyott víz okozta károk kialakulását.

Mit hol találsz, és ki fog segíteni

Az egyes termékekre kattintva a termékoldalra kerülsz, ahol megtalálod az adott termék részletes leírását, paramétereit, gyakorlatilag mindent a termékről. Ha valamivel nem boldogulsz, ne pánikolj, csak keress minket elérhetőségeinken (e-mail, telefon, chat), és mi segítünk.