Lépésálló hőszigetelés

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

---------------

---------------

Rendelj 2022-es árakon a készlet erejéig és a kiszállítást kérheted 2023.02.28-ig bármikor! 
Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor!

---------------

Az aljzat szigetelése is ugyanolyan fontos egy lakás, vagy családi ház esetén, mint a falaké, hiszen ez nem csak az épület hőtartását javítja, hanem a komfortérzetünket is.  A szigetelésre a legalkalmasabb az expandált polisztirol habok (EPS). A lépésálló EPS lapok strapabírók, időtállók, ezért a legjobb megoldást jelentik a különböző helyiségek padlójának burkolására. Webshopunk kínálatában az Isomaster lépésálló EPS lapjainak több fajtája található meg, amely minőségét tekintve alkalmas arra, hogy a vevők igényeit kielégítse. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk és garantáltan kedvező árakkal dolgozunk! Nézd át kínálatunkat!

---------------

                                  

Mi az a lépésálló hőszigetelés?

Nemcsak a falakat szükséges leszigetelni, hanem a lakások, családi házak, garázsok, szarufák alsó szigetelésére is érdemes figyelmet fordítani. Ezzel csökkenthetjük az épület hőveszteségét, padlófűtés esetén pedig növelhetjük annak hatékonyságát. A lépésálló hőszigetelés, azaz a padlószigetelés, kialakításánál lényeges, hogy biztosítsa a megfelelő hőszigetelést, elnyelje a lépések rezgéseit, illetve jól tűrje a mechanikai igénybevételt. Ehhez a legalkalmasabb szigetelőanyagnak a lépésálló EPS lapok számítanak.

Az EPS lapok olyan speciális polisztirol lapok, melyek expandáló eljárással készülnek. A kis cellákba zárt levegőnek köszönhetően kitűnő hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Kedvelt szigetelőanyag, mert könnyen kezelhető, egyszerűen alakítható, megfelelő szilárdságú és nem káros sem a környezetre, sem az egészségre nézve. Előnyei közé sorolható, hogy terhelés hatására nem deformálódik, ellenáll a mechanikai hatásoknak.

Mivel az anyag egyik sajátossága a nedvesség felvevő képesség, a beépítés során figyelni kell arra, hogy ne érje víz, ez ugyanis rontja a szigetelő képességét.

Milyen fajta lépésálló EPS-ek vannak?

A lépésálló EPS lapok kiválóan alkalmasak a különböző helyiségek padlójának burkolására, ám mint ahogy a különböző padlók is eltérő megterhelésnek vannak kitéve, az EPS lapok is különböző kategóriákba sorolhatók nyomófeszültségük alapján (EPS 100, EPS 150, EPS 200).

A lépésálló hőszigetelő anyagok kiválasztása attól függ, hol szeretnénk felhasználni, így mást ajánlatos választani az aljzatbeton, a könnyűbeton, a padlófűtés, illetve a padlásfödém szigetelésére.

Széles kínálat padlószigetelő lapokból a webáruházunkban

A kínálatban megtalálod a hazai gyártótól származó különböző lépésálló Isomaster EPS lapokat, normál terhelhetőségű 100-as típusoktól kezdve a komoly terheléssel megbirkózó 200-asokig. Sőt, lépéshangszigetelő lapokat is vásárolhatsz nálunk.

Leggyakrabban az EPS 100-as lépésálló hungarocellt használjuk, ami alkalmas minden olyan helyiségbe, ahol a terhelés nem több, mint egy ember súlya. Ebben a kategóriában is többféle van: az igényeidnek megfelelően megtalálhatod az 1 cm-es kivitelt és akár a 20 cm-eset is.

Ha nagyobb terhelésnek van kitéve az adott aljzat (pl. fagyasztó láda, kandalló, nehezebb bútorok), akkor érdemesebb a magasabb nyomófeszültséggel rendelkező EPS-t választani, azaz a 150, vagy 200 típust. Ugyancsak ez a típus ajánlatos garázs, ipari létesítmények esetében is.

A kínálatunkban fellelhető az EPS Grafit lépésálló grafitos nikecell. Jellegzetes, messziről látható grafitszürke színét a gyártás során hozzáadott grafitnak köszönheti, amelynek eredményeként körülbelül 20%-kal jobb hővezetési tulajdonsággal rendelkezik, mint a hagyományos EPS társa. A kész grafitos lapok tűzbiztosak, nyomásállóak, alacsony a nedvességfelvételük, és kiváló hőszigetelők is egyben. A webáruházunkban különböző vastagságú grafitos EPS lapokat találsz: 2 cm-eset is rendelhetsz, de van 20 cm vastagságú is.

Miért érdemes webáruházunkat választanod?

Az Isomaster lépésálló hőszigetelőanyagok mindegyike prémiumkategóriás, magyar áru, melyekre 10 év garanciát biztosítunk. A kiváló minőségű szigetelők hatékonysága a szakszerű felszereléssel tovább fokozható. A felmerülő szakmai kérdésekre a hét minden napján válaszolunk, akár chaten, akár telefonon keresztül.

A garancia, szakmai segítségnyújtás és a kedvező árak mellett kiemelnénk ingyenes és gyors szállításunkat. A rendelések gyorsan feldolgozásra kerülnek, így 48 órán belül ki is szállítjuk országosan megrendelőinknek.