Terrán Rundo cserép és kiegészítők

Terrán cserép infó


Stílusteremtő tető

Letisztult látvány és üde természetesség. A modern kor építészeti igényeit követő, de továbbra is a klasszikus stílust kedvelők választása.

Személyre szabott díjmentes, egyedi, gyors, nagyságrendi kalkulációt készítünk 1 órán belül, kérjük hívjál a +36 (70) 622 8208 vagy írjál az ugyfelszolgalat@premep.hu e-mail címre.
Kalkulációhoz szükségünk van tető méretére, formájára, hajlásszögére, a kívánt cserép fajtájára és színére.

Terrán Rundo Tégla Elegant  cserép és kiegészítők Terrán Rundo Tégla Elegant cserép és kiegészítők Terrán Rundo Sötétbarna Elegant cserép és kiegészítők Terrán Rundo Sötétbarna Elegant cserép és kiegészítők Terrán Rundo Antracit Elegant cserép és kiegészítők Terrán Rundo Antracit Elegant cserép és kiegészítők Terrán Rundo Korall Resistor cserép és kiegészítők Terrán Rundo Korall Resistor cserép és kiegészítők Terrán Rundo Mocca Resistor cserép és kiegészítők Terrán Rundo Mocca Resistor cserép és kiegészítők Terrán Rundo Carbon Resistor cserép és kiegészítők Terrán Rundo Carbon Resistor cserép és kiegészítők

Kivitelezési adatok

Tetőlécméret: min. 30/50 mm
Fedési hossz, tetőléctávolság: max. 310 mm (hajlásszögtől függően)
Átfedés oldalirányban: 30 mm
Átfedés egymás felett: min. 110 mm (hajlásszögtől függően)
Ereszléctávolság: 30 cm
Gerincléctávolság: 5 cm


A RUNDO cserepeket kötésben,1/4-es eltolással, a ZENIT cserepeket kötésben, 1/2-es eltolással kell felrakni. Az egyes hajlásszög-tartományokban az alátéthéjazatra és annak aljzatára vonatkozó részletes előírásokat a kivitelezéskor érvényes Alkalmazási útmutató tartalmazza. Figyelem! A ZENIT és RUNDO szegélycserepek alkalmazása esetén a minimális léctávolság 28 cm.

https://premep.hu/shop_ordered/97227/pic/terran/Rundo.png