Terrán Zenit cserép és kiegészítők

Terrán cserép infó


Kifinomult ízlés, letisztult stílus

Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb igényeknek megfelelően kifejlesztve.
Ezek a cserepek új irányzatot teremtenek a tetőfedésben.

Személyre szabott díjmentes, egyedi, gyors, nagyságrendi kalkulációt készítünk 1 órán belül, kérjük hívjál a +36 (70) 622 8208 vagy írjál az ugyfelszolgalat@premep.hu e-mail címre.
Kalkulációhoz szükségünk van tető méretére, formájára, hajlásszögére, a kívánt cserép fajtájára és színére.

Terrán Zenit Antracit Elegant cserép és kiegészítők Terrán Zenit Antracit Elegant cserép és kiegészítők Terrán Zenit Gesztenyebarna Elegant cserép és kiegészítők Terrán Zenit Gesztenyebarna Elegant cserép és kiegészítők Terrán Zenit Carbon Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Carbon Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Grafit Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Grafit Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Onix Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Onix Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Gránit Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Gránit Resistor cserép és kiegészítők Terrán Zenit Mars ClimaControl cserép és kiegészítők Terrán Zenit Mars ClimaControl cserép és kiegészítők Terrán Zenit Moon ClimaControl cserép és kiegészítők Terrán Zenit Moon ClimaControl cserép és kiegészítők

Kivitelezési adatok

Tetőlécméret: min. 30/50 mm
Fedési hossz, tetőléctávolság: max. 310 mm (hajlásszögtől függően)
Átfedés oldalirányban: 30 mm
Átfedés egymás felett: min. 110 mm (hajlásszögtől függően)
Ereszléctávolság: 30 cm
Gerincléctávolság: 5 cm


A RUNDO cserepeket kötésben,1/4-es eltolással, a ZENIT cserepeket kötésben, 1/2-es eltolással kell felrakni. Az egyes hajlásszög-tartományokban az alátéthéjazatra és annak aljzatára vonatkozó részletes előírásokat a kivitelezéskor érvényes Alkalmazási útmutató tartalmazza. Figyelem! A ZENIT és RUNDO szegélycserepek alkalmazása esetén a minimális léctávolság 28 cm.

https://premep.hu/shop_ordered/97227/pic/terran/Zenit.png