Baumit vödrös termékek nagyker áron (-28%) ingyenes kiszállítással!

Baumit info:  06 20 498 8770
E-mail: ertekesites@premiumepitoanyag.hu

---------------
Vásárolj, vagy rendelj elő még 2022-es árakon, a kiszállítást kérheted 2023.02.28-ig bármikor (készlettől függően) és nincs szükség előlegre sem!

---------------

Az áruházban feltüntetett árak a valóságnak megfelelnek, aktuálisak!
Országos és gyors kiszállítás akár 48-72 órán belül díjmentesen!

---------------

Ebben a kategóriában találod a Baumit termékeket kedvező, akciós áron, országos és díjmentes kiszállítással!
Kínálatunkban megtalálod a prémium színes vékony vakolatokat, a dekor festékeket és a homlokzatfestékeket. De itt érheted el a Baumit modellező, lábazati és díszítő vakolatokat is, melyeket szintén nagyszerű áron kínálunk!
(A Baumit termékek a kedvezménnyel csökkentett árakkal vannak feltüntetve!)

Szép, tartós, ellenálló: ez a Baumit vakolat!

Nem véletlen kaptak külön kategóriát a Baumit vödrös termékek. Szerettük volna a figyelmed felhívni ezekre a minőségi, verhetetlen árú alapanyagokra. Legyen szó hőszigetelésről, házfelújításról, itt megtalálod azt a záróréteget, amire szükséged lesz!
A homlokzati vékonyvakolatok már sokszor bizonyították, hogy kiváló választásnak bizonyulnak. Tartósak és védik a homlokzatot, ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, mint a hőingadozás, a nagy meleg és a nedvesség. Így tudják garantálni a tartós eredményt, a hosszú élettartamot, és a megújult homlokzat frissen elkészült hatását hosszú ideig.
Víztaszító, mégis páraáteresztő anyaguknak köszönhetően tökéletes választást jelentenek. Emellett maximális védelmet nyújtanak az algásodás és a penészesedés ellen is.

Egy alap Baumit vödrös termék: az alapozó

Ezek a termékeink mind kiváló minőséggel és fedőképességgel rendelkeznek, és feldolgozásra kész állapotban vannak. Biztosítják az alapfelületek megfelelő tapadását és az egyenletes nedvszívását egyaránt. 
Alapozóink tökéletes választást jelentenek az összes Baumit vékonyvakolat alá.

Lábazati díszítővakolatok

Ahogy a hőszigetelés esetén sem szabad megfeledkezzünk a lábazatról, úgy a vakolatok esetén sem. Műgyanta alapanyagú termékeink magas mechanikai szilárdsággal bírnak. A Baumit lábazati díszítővakolataink moshatóak és víztaszító tulajdonsággal rendelkeznek, külső és belső alkalmazásra is kiválóak.

Ha csak egy festésre van szükség

Tökéletes választást jelentenek a Baumit vödrös festékeink is. Víztaszító, páraáteresztő, repedésáthidaló, nagy rugalmasságú és akár a szennyeződés megtapadását gátló festékrétegekkel láthatod el otthonod. Sőt, a Glitter és a Metallic családnak köszönhetően csillogó vagy fémes hatású festékek is díszíthetik otthonod.

Baumit speciális termékek akciós áron

A speciális termékeink kategóriában találod az adalékszereket, például a kötésgyorsítót. Ez egy filmképző, a megkötést gyorsító adalékanyag vékonyvakolatokhoz, mely kiváló választás hideg, párás időjárási körülmények között.

Válaszd a minőséget, megfizethető áron!

A legjobb helyen vagy ehhez. Válogass kiváló Baumit termékeink közül, és legyen a te házad is tartósan gyönyörű! Segítséget a 0620/498-8770 telefonszámon, chat boxon, vagy e-mail tudsz kérni!

Szín kategória besorolás:

Fehér színcsoport: 0018, 0019
I. színcsoport: 9,8,7,6 végződésű színkódok
II. színcsoport: 5,4,3 végződésű színkódok
III. színcsoport: 2 végződésű színkódok
1 végződésű színkódok az intenzív színcsoportba tartoznak, nem minden termékhez választható!

 

Baumit szín

 

Baumit szín

Minden kérdésben a hatályos Baumit ÁSZF a mérvadó!