Bevizsgált termékek 10 év garanciával! Nálunk valóban prémium hőszigetelő rendszert vásárolhatsz!

2021. Aug 19.

Egyedülállóan bevizsgált termékek 10 év garanciával! Nálunk valóban prémium hőszigetelő rendszert vásárolsz!

Egyedülállóan bevizsgált termékek 10 év garanciával? Van ilyen? Igen, van, méghozzá nálunk, a premiumhoszigeteles.hu-nál! Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy valódi minőséget, tartós hőszigetelést vásárolsz.

Mi nem a levegőbe beszélünk, nálunk alap a garancia, nem kell érte pluszban fizetned, mint egyes kiterjesztett garanciák esetén. Gondolj csak bele! 10 év azért nem olyan kis idő, főleg akkor nem, ha legalább ennyi ideig teljes biztonságban tudhatod a hőszigetelő rendszered(és még tovább is, a 20-25 éve feltett Thermomaster rendszerek is hibátlanok a mai napig). Épp ezért nem is érdemes tovább gondolkoznod azon, hogy hol vásárold meg az alapanyagokat, ugyanis a legjobb helyen vagy!

De miből is áll egy prémium hőszigetelő rendszer?

Nálunk megvásárolhatod a hőszigetelő alaprendszeredet, de ugyanúgy javasoljuk a teljes hőszigetelő rendszereket. Ha ezt választod, akkor máris kevesebb kiegészítőt kell már mellé kikeresned a kínálatunkból. De nézzük, mit is tartalmaz ez a teljes csomag.

A teljes rendszerben sok minden benne van. Az egész rendszer úgy lett összeállítva, hogy arányosan tartalmazzon mindent. Bálamérettől függően szinte pontosan elegendő alapanyagot tudsz vásárolni. Kis ráhagyással érdemes azért számolni a vágások miatt és nehogy véletlen sérüljön pl. egy hungarocell lap. Nem olyan vicces, amikor néhány EPS lap vagy egy zsák ragasztó miatt kell rohangálni.

Nálunk a teljes prémium hőszigetelő rendszer tartalmazza természetesen a hungarocell/grafitos vagy kőzetgyapot lapokat és a hozzájuk használatos megfelelő mennyiségű polisztirol ragasztót. Aztán benne van a csomagban a kiváló minőségű üvegszövetháló is. Továbbá a kiváló Thermomaster univerzális alapozó és a Thermomaster vékonyvakolat sem maradhat ki a csomagból.

Természetesen aki tudja, hogy hogyan is épül fel egy hőszigetelő rendszer, az hiányolhatott még pár dolgot, teszem hozzá jogosan. Ugyanis vannak még olyan kiegészítők, amelyekből nem lehet előre megmondani, hogy mennyi fog kelleni. Ezért ezeket külön kell megvásárolni, de természetesen nálunk minden kiegészítő is kapható. Ezekről hamarosan még olvashatsz, de most térjünk vissza a lényegre: a 10 éves garanciára!

Egyedülállóan bevizsgált termékek 10 év garanciával! Itt, nálunk!

Mi nem a levegőbe beszélünk, hanem 10 év garanciával várunk téged is! A Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszereinkre 5 év jótállás mellett 10 év garanciát is vállalunk!

A mi bevizsgált Thermomaster termékeink egyedülállóak a hazai piacon! Ebben az árfekvésben, ilyen bevizsgált hőszigetelő rendszereket 10 éves garanciával garantáltan nem kapsz!

Lehetséges talán olcsóbb termékeket eseti jelleggel találni de nem tudhatod, hog az elemei összeillenek-e, nincs-e esetleg regranulátum tartalma a szigetelő anyagnak(tehát nem első osztályú), a vakolat, az alapozó és a többi elem(dűbelek, indítósínek, élvédők stb)biztosan összeillenek-e, esetleg az adó be van-e fizetve utána. 

Felmerülhetnek később olyan problémák a szigetelő rendszerrel hogy akár a lapok széle elválhat a faltól, egymástól esetleg felpúposodik, szétmállik. Olyannal is szoktunk találkozni, hogy a nem megfelelő vakolatot egyszerűen ledobja a fal és újra kell csinálni az egészet. 

Ezért is mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve, itt pár tízezer Ft spórolása miatt sokszor több százezres/milliós veszteségeket is elkönyvelhetnek a könnyelmű vásárlók.

A nálunk kapható teljes hőszigetelő rendszerekre megvannak a megfelelő műszaki előírások. A Magyar Építőkémia- és Vakolatszövetség műszaki elvárásainak megfelelnek. Erről teljesítménynyilatkozatunk is van egy független, nonprofit tanúsító szervezettől.

Garancialevel_THERMOMASTER.Rendszerek_20210625.pdf

Teljesitmény-nyilatkozatTHERMOMASTER.Rendszerek-20200101_HU.pdf

A garancialevelünkön minden részletet megtalálsz a garancia és a jótállás érvényesítéséhez. Fontos azonban az is, hogy megfelelően legyen kivitelezve a hőszigetelés, és például a tűzkárra vagy az extrém időjárásra nem vonatkozik a garancia. De ez érthető is, mert erről nem tehetünk sem mi, sem a gyártó.

Ki ne maradjanak a kiegészítők!

Fontos kiegészítők pl.: a dübelek és az üvegszövethálós élvédő! Ezekről nem szabad megfeledkezned. Tedd ezeket is a kosárba annak megfelelően, hogy mennyire lesz szükséged.

Tudunk segíteni valamiben? 

Ha elakadnál a vásárlásban, vagy kérdésed lenne, segítünk, keress minket elérhetőségeinken.