Építési fóliák

Számos fóliát megtalálhatsz a kínálatunkban, így természetesen az építési fóliákat is. Fóliáink amellett, hogy időtállóak és kiváló minőségűek, számos problémára jelentenek megoldást. Ebben a kategóriában az építési fóliákat láthatod.

 

Ha teljesítménynyilatkozattal rendelkező, újrahasznosított anyagokból (LDPE és HDPE) készült építési fóliára van szükséged, akkor ne keress tovább, megtaláltad! Bár párafékező, párazáró rétegként nem alkalmazható, de kiváló választás technológiai szigetelésként, védő- és elválasztórétegként.

Szívügyünknek tekintjük, hogy vásárlóink egyrészt megfelelő tájékoztatást kapjanak termékeinkről, másrészt kiváló kiegészítőket kapjanak kézhez. Épp ezért olvashatod ezt a leírást is, hogy garantáltan ne vegyél zsákbamacskát. Valamint ezért rendelkeznek ezek a termékeink is teljesítménynyilatkozattal. Ez a garancia arra, hogy valóban arra tudod majd használni a megvásárolt fóliát, amire vásároltad.

 

Építési fóliák méretei, típusai és felhasználásuk

 

Építési fóliáink alapanyaga az újrahasznosított polietilén (LDPE és HDPE). A termék színe a felhasznált alapanyag függvényében változó, eltérő lehet. Lehet szürkés vagy akár zöldes színű is, de bármelyik is legyen, ugyanolyan jót vásároltál.

 

A kínálatunkban 50 és 100 négyzetméteres tekercseket találsz, melyet az adott termék nevében is jelzünk. Így azonnal beazonosítható az adott tekercs mérete. De nem csak a négyzetméter fontos, hanem az anyagvastagság is, melyből rögtön négyfélét is megtalálsz a kínálatunkban: 0,05 mm, 0,09 mm, 0,15 mm, 0,2 mm.

 

Az anyagvastagságnak megfelelően az építési fóliáknak többféle felhasználási módja is lehetséges. A 0,05 mm-est védő- és elválasztórétegként szokták alkalmazni. A 0,09 mm-est és a 0,15 mm-est technológiai szigetelésként, csúszó-elválasztó rétegként használják. Míg a legvastagabb, 0,2 mm-es egyrészt használható hőszigetelésre technológiai szigetelésként, másrészt ipari padlók alá is kiváló, tisztasági rétegként alkalmazva.

 

Párazáró, párafékező, páraáteresztő fóliára van szükséged?

 

Fontos kiemelni, hogy a kategóriában található építési fóliák belső oldali párafékező vagy párazáró rétegként nem alkalmazhatók egyik méretben sem! Erre a célra megvannak a speciálisan erre a célra gyártott fóliáink. Nézz szét a fóliák között, hogy megtalálj minden típust, amire csak szükséged van. Ráadásul ott még az igényeidnek megfelelő, különböző tulajdonságú ragasztószalagokat is találsz.

 

Nálunk csak minőségi fóliákat találsz

 

Nem engedünk a minőségből, legyen szó bármelyik termékünkről is. Csak olyan terméket forgalmazunk, amelyek megbízhatóak, jó minőségűek és időtállóak. Nincs ez másként egy építési fólia esetében sem. Nem véletlen rendelkezünk teljesítménynyilatkozattal ezekről a termékeinkről! Már ez is egy biztosíték a garantált jó minőségre. Válassz bármit is a webáruházunk kínálatából, nem fogsz melléfogni, ezt garantáljuk!

 

Tárolás, raktározás

 

Az építőipari termékeknél kifejezetten fontos, hogy hol és hogyan tároljuk őket. Persze a legjobb az, ha a vásárlás után azonnal beépítésre kerülnek, de erre azért nincs olyan sok esély. Főleg, ha nagyobb mennyiségről beszélünk. Az egyik legnagyobb ellenség minden esetben az időjárás, azon belül is főleg a nedvesség, valamint a sugárzó hő.

 

Építési fóliáinknál is figyelni kell, hogy száraz körülmények között legyenek tárolva, lehetőleg a környezeti hatásoktól jól védetten. Kerülni kell az erős napsugarakat és a nedvességet.