Gipszkartonok- KISZÁLLÍTÁSSAL

Hőszigetelés/gipszk. info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

---------

Gipszkartonok – akciós árak kiszállítással

Ahogy bővül a család, úgy bővítik sokan házaikat. Ekkor kerül beépítésre a tetőtér, vagy plusz szoba, második mosdó kerül leválasztásra, kiépítésre. Ezekre a munkálatokra kiválóan alkalmasak és igen közkedvelt belsőépítészeti termékek a gipszkartonok, melyeket most akciós árakon kínálunk, sok esetben ingyenes kiszállítással. 

Webáruházunkban egy termékből több fajta is elérhető, hogy vevőink igényeit kielégítsük, és lehetőséget adjunk a választásra. A kedvezményes árak mellett extra szolgáltatásokat is biztosítunk. Kedvező árú termékeinkért nézz körül ebben a kategóriában!

A többfunkciós gipszkartonok akciós áron, sok esetben ingyenes kiszállítással

A gipszkarton igen kedvező belső terek elválasztására, álmennyezetek kialakítására, tetőterek beépítésére, burkolóanyagként vagy szárazvakolatként. Weboldalunkon többféle gipszkarton is megvásárolható, impregnált és tűzgátló kivitelezésben egyaránt, és igen kedvező árral. A darabos gipszkartonlapok mellett a raklapos gipszkartonok is megtalálhatóak az oldalon, többfajta méretben és kiszerelésben.

Így használd az oldalt

Büszkék vagyunk arra, hogy az oldalunkra látogatók gyorsan eligazodnak webáruházunkban. Hisz fontos számunkra, hogy oldalunk könnyen kezelhető legyen, minden információt tartalmazzon, és pár kattintással lehessen a rendelést leadni. Ezért minden oldalunk tartalmazza a rendelési, fizetési és szállítási feltételeket, illetve mindenhol elérhető a chat ablakunk, ahol vásárlóink szakmai segítséget kérhetnek.

A bal oldalon a hasznos információk alatt megtalálhatóak a top 10 termékek is, ezzel is segítve a könnyebb keresést a termékek között. A jobb oldalon pedig a sokat emlegetett chat ablak található. Itt a hét minden napján kérnek és kapnak szakmai segítséget vásárlóink, hogy minél szakszerűbben tudják a munkálatokat elvégezni. Középen pedig a gipszkartonok akciós termékei között lehet böngészni és kiválasztani a szükséges alapanyagot. Ha megvan, amit keresünk, akkor virtuális kosárba kell helyezni a terméket. A rendelést leadhatjuk regisztrációval és anélkül is. Ez után tudunk a fizetési lehetőségek között választani. Mód van a készpénzes fizetésre, előreutalásra és bankkártyás fizetésre is.

Nézz körül, hogy a legjobb áron választhasd ki a szigetelőanyagot!