Isomaster EPS 100 Grafitos

Hőszigetelés infó


Az Isomaster EPS 100 grafitos, lépésálló hőszigetelő lemezeket találod ebben a kategóriában. Ez a típus nagyon kedvelt a régi falazatú házak felújítói között. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és nagyon jó áron kínáljuk. Lépésálló, normál terhelhetőségű, számos helyen bevethető hőszigetelő lemez.
Az anyagát tekintve expandált polisztirolból (EPS) készül, melyhez grafit-adalékanyagot is rak a gyártó. Ez adja meg a jellegzetes grafitszürke színét és így éri el az EPS-sel szemben 20%-kal hatékonyabb hőszigetelő képességét. Válassz vastagságot, rendelj még ma!

Táblaméret: 50 cm × 100 cm

Gyártó
További szűrők
11 termék
Szűrés (11)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend

Webáruházunk kínálatában megtalálod a különböző lépésálló Isomaster EPS lapokat, normál terhelhetőségű 100-as típusoktól kezdve a komoly terheléssel megbirkózó 200-asokig. Sőt, lépéshangszigetelő lapokat is találsz nálunk. Ezek kiválóan alkalmazhatóak garázsokban, szarufák felett vagy ipari padlólapokba építve is. Könnyen kezelhetőek és alakíthatóak, ráadásul hazai gyártótól származnak.

Az EPS lapok nagyon kedveltek

A legkeresettebb hőszigetelő lapok EPS alapanyagból készülnek, ami az expandált polisztirolt jelöli. Ezek kiváló tulajdonságát a kis cellákba zárt levegőnek köszönhetik. Nagy előnyük, hogy kifejezetten könnyűek, így egyszerűen mozgathatóak, kezelhetőek. Nem károsak sem az egészségünkre, sem a környezetünkre!

Így készül az Isomaster EPS 100 grafitos hőszigetelő lap

Jellegzetes, messziről látható grafitszürke színét a gyártás során hozzáadott grafitnak köszönheti. Ezzel válik még hatékonyabbá hőszigetelő anyagként, ugyanis körülbelül 20%-kal jobb hővezetési tulajdonsággal fog rendelkezni, mint a hagyományos EPS lapok. A kész grafitos lapok tűzbiztosak, nyomásállóak és alacsony a nedvességfelvételük amellett, hogy kiváló hőszigetelők is egyben.
A sötét színe miatt viszont könnyebben felmelegszik, mint egy sima fehér színű EPS lap. 

Hol használható az Isomaster EPS 100 grafitos hőszigetelő lap?

Mivel kiválóan terhelhető, így alkalmas garázsokban, szarufák felett, felfelé hűlő födémen, vízszigeteléssel védett talajjal érintkező épületszerkezetben, de akár esztrich, aljzatbeton alatt is.

Válassz megfelelő méretet

A kínálatunkban különböző vastagságú grafitos EPS lapokat találsz. Akár már 2 cm-eset is rendelhetsz, de van 20 cm vastagságú is. Arra ügyelj, hogy a hagyományos (grafitadalékot nem tartalmazó) lapokhoz képest 20%-kal jobb a hőszigetelő képessége, így ennyivel vékonyabb is elég belőle. Hogy könnyebb legyen megtalálni a megfelelő vastagságút, a termékek nevében is szerepel ez az információ.

Rendelhető mennyiség

A minimális rendelhető mennyiség egy bála. Hogy ez négyzetméterben mekkora felületet jelent, az méretfüggő. Viszont bálát nem bontunk, így egész bálánként tudsz rendelni. Ha például egy bála 2,5 négyzetméteres, akkor 2,5 vagy 5 vagy 7,5 (és így tovább) négyzetmétereset tudsz rendelni.
A könnyebb összehasonlíthatóság érdekében az egyes termékeknél a négyzetméterárat tüntettük fel. Így azonnal láthatod (még a termékoldalra való belépés előtt), hogy milyen vastagságú termék négyzetmétere mennyibe kerül.
Válassz olyan vastagságú lemezt, amilyenre szükséged van, és rendelj még ma! A lehető leggyorsabban, sőt akár ingyen házhoz szállítjuk neked a választott termékeket.

Ha minden infó ellenére kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken.