Hőszigetelő ALAPRENDSZEREK

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

---------------


---------------

Ebbe a kategóriába összegyűjtöttük a Thermomaster, kiváló magyar gyártó prémiumminőségű hőszigetelő alaprendszereit, hogy könnyen összehasonlíthasd és kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet. Így nem kell sokáig böngészni a neten, egy helyen utánajárhatsz minden technikai paraméternek.

Ha mégis szakmai kérdésed lenne, mi minden nap a rendelkezésedre állunk. A kőzetgyapot mellett a grafit- és a hungarocellrendszerek is megtalálhatóak, így teljes a kínálat, egyszerű a választás. Tekintsd meg termékeinket, és hozd meg a legjobb döntést otthonod melegének védelmében!

Fizetés/számlázás: szállításkor!

    Ár/érték arányban a legjobb ajánlat!

Fontos számunkra, hogy ne csak eladjuk termékeinket vásárlóinknak, hanem segítsük őket szakmai kérdésekben is, ha elakadnának a rendszer telepítésekor. Hisz a tökéletes szigeteléshez nemcsak a kiváló minőségű anyagok, de a professzionális kivitelezés is elengedhetetlen, így szakértőink a hét minden napján várják e-mailben, telefonon vagy chatboxon keresztül a kérdéseket. Megnyitásunk óta több ezer ügyfelünk bizalmát nyertük el, hírünk szájról szájra terjed.

Boltunkban nem csak az alaprendszereket találod meg, hanem valamennyi kiegészítő is beszerezhető, így időt spórolva minden szükséges terméket megvásárolhatsz. A magyar gyártó és mi hiszünk a prémiumminőségű termékekben, ezért 10 év garanciát biztosítunk a komplex hőszigetelő rendszerekre. A gyors és ingyenes szállításnak köszönhetően 48 óra múlva a munkálatok is elkezdődhetnek, bárhol is legyél az országban!

Webshopunk hőszigetelő alaprendszerei

Az oldalunkon az összes Thermomaster hőszigetelő rendszer megtalálható. Közöttük is a kőzetgyapot az egyik legkelendőbb és legkedveltebb szigetelőanyag. Tartós, tökéletes szigetelő és rendkívül jó páraáteresztő képességgel bír, és nem utolsósorban kiváló hangszigetelő. Védi a falakat, éghetetlen, így tűz esetén annak terjedését meggátolja. Hasonlóan népszerűek a grafitos vagy a hungarocell struktúrájú szigetelők. Tartósak, megbízhatóak, esztétikai minőségük is kifogástalan.

Nemcsak a homlokzat, hanem a lábazat szigetelésében is érdemes gondolkodni, hisz tökéletes megoldás akkor lesz, ha teljes egészében felkerül az épületre a szigetelés. A prémiumminőségű magyar gyártó erről is gondoskodik, így a lábazati hőszigetelőknek is több fajtája létezik, kedvünkre válogathatunk.

Így navigálj az oldalon

A kategóriaoldal bal oldalán, lefelé görgetve hasznos információkat olvashatsz a rendelésről, szállításról, még lejjebb pedig webshopunk top termékeit találod. Ezek kiváló minőségük, kedvező áruk miatt lettek vásárlóink kedvenc termékei.

A lap középső részén először a Thermomaster hőszigetelő alaprendszereiről általánosságban kapsz információkat, alatta pedig az alaprendszerek egyes fajtáit találod. Itt tudod kiválasztani, hogy melyik rendszerrel szeretnél szigetelni. Rákattintva egy új ablakban megtalálod az adott alapanyagból készült, különböző típusú és méretű hőszigetelőket.

A felmerülő szakmai kérdéseket írásban is feltehetitek. Erre kialakítottunk egy chatablakot, mely a weboldalra való belépés után a jobb alsó sarokból ugrik fel. Ezen a platformon a hét bármely napján, reggeltől estig felteheted a témával kapcsolatos kérdéseidet, vagy meghagyhatod telefonszámodat, ahol kollégáink vissza tudnak hívni.

Ha minden fontos tudnivaló birtokában vagy, nincs más hátra, mint megrendelni a kiválasztott terméket, és a szigetelési munka elvégzése után élvezheted az otthon melegét.

---------------