MASTERPROFIL szárazépítészeti profilok nagyker áron!

Ha szárazépítészeti megoldásokat keresel, a legjobb minőséget a Masterprofil szárazépítészeti profilokkal tudod elérni, akár nagyker áron! A legjobb helyen jársz, ha kiváló magyar termékeket keresel. Ezek a profilok egyenesen a hazai Masterplast gyártótól érkeznek.

 

Ha vannak már terveid, elképzeléseid a belsőépítészet területén, ezek megvalósításában nagy segítségedre lesznek ezek a profilok. Legyen szó akár toldó- vagy rögzítőprofilról, esetleg sarokvédő elemről, bármilyet is keresel, itt garantáltan megtalálod.

 

Ma már Magyarországon is egyre elterjedtebbek a szárazépítészeti megoldások. Ez a technológia nem használ felesleges vizet, anélkül is stabil, tartós eredménnyel szolgál. Ha gyors, egyszerű átalakítást szeretnél a belső terekben, akkor ez a legjobb megoldás. Ráadásul a hagyományos kivizetelési móddal szemben nem csak a vízzel spórolhatsz, de még a költségeken is.

 

Masterprofil szárazépítészeti profilok nagyker áron

 

Ahhoz, hogy a tervezett belsőépítészeti megoldások megállják a helyüket, és stabilak, időtállóak legyenek, szükséged lesz profilokra. Ezek adják a vázát az egész megépített szerkezetnek. Tetőtér beépítésekhez, előtétfalakhoz, tartószerkezet kialakításához, illetve szerelt gipszkarton álmennyezethez szükséges toldókat, rögzítőket és sarokvédő profilokat találsz ebben a kategóriában.

 

Mindent megtalálsz nálunk, amire csak szükséged lesz!

 

A szárazépítészeti megoldásokhoz nem elég, ha profilokat szerzel be, bár kétségkívül ez adja az egész gerincét. Azonban ez kevés, szükséged lesz egyéb kiegészítőkre is. Ezek alatt értjük a csavarokat, dübeleket, összekötő- vagy toldóelemeket. De ide tartoznak a rugós vagy anélküli biztonsági függesztők és a függesztőszalagok is. A beépítés során kelleni fog hézagerősítő üvegfátyol szalag (bandázsszalag), öntapadós fugatakaró is, valamint szigetelőszivacscsík, ragasztógipsz és L rögzítő is. Ezek mindegyikét megtalálod a szárazépítészeti kiegészítőink között. És persze innen a webáruházból beszerezheted a megfelelő gipszkarton lapokat is, hogy már csak bele kelljen kezdened a munkába.

 

Ezért érdemes szárazépítészetben gondolkozni

 

Ahogy azt már írtuk is, ez egy felesleges vizet mellőző belsőépítészeti megoldás. Ennél gyorsabb, egyszerűbb és költségkímélőbb megoldás nemigen van. Főleg, ha olyan nagyszerű, gyakorlatilag nagyker áron tudsz hozzájutni mindenhez, mint itt nálunk! Nagyon stabil szerkezeteket tudsz kialakítani ezzel a technológiával, melyhez ráadásul nem is kell akkora szaktudás, mint az egyéb megoldásokhoz.

 

Mit hozhatok ki belőle?

 

A Masterprofil szárazépítészeti profilokból egy nagyon stabil vázat tudsz kihozni, a megfelelő (fentebb már említett) kiegészítők segítségével. De a tervezésnél gyakorlatilag csak a képzeleted szab határt, hogy mit hozol ki belőle.

 

A modern lakókörnyezet kialakításának alappilléréről beszélünk. Látványos felújításokhoz, beltéri hang- és hőszigetelési megoldásokhoz egyaránt kiválóan alkalmazhatod. Álmennyezetek kiépítéséhez, tetőtér beépítéséhez egy az egyben, de akár beltéri válaszfalak megépítéséhez is kiváló alapanyagot szerezhetsz be tőlünk.

 

Fontos információk a megrendeléshez

 

Az egyes termékek árainál a darabárat láthatod. Azonban ez nem jelenti azt, hogy egyetlen darabot tudsz az adott elemből rendelni. A termékeinket kötegenként vagy dobozonként tudod megvásárolni. Ennek megfelelően ha 10 db van egyben, akkor 10-et, 20-at, 30-at, és így tovább.

 

Szárazépítészeti ismertető-MASTERPLAST