ROTO TETŐTÉRI ABLAKOK (-30% AKCIÓS ÁRAK)

Tetőablak info:  06 20 498 8770

E-mail: ertekesites@premiumepitoanyag.hu

---------------

Vásárolj, vagy rendelj elő még 2022-es árakon, a kiszállítást kérheted 2023.02.28-ig bármikor (készlettől függően) és nincs szükség előlegre sem!

---------------

Küld el nekünk az irányítószámod és mi visszaküldjük Neked a hozzád közeli Roto által hitelesített
beépítő szakemberek listáját!

---------------

Az áruházban feltüntetett árak a valóságnak megfelelnek, aktuálisak! 

Szállítás készleten lévő termékek esetében 2-3 munkanapon belül, díjmententesen!

---------------

A 85 éves múltra visszatekintő Roto vállalatcsoport tetőablakai a közmondásos német precizitás jegyében készülnek, és a prémium minőségű alapanyagok használata, valamint a figyelmes tervezés mellett a környezettudatosság kritériumainak is eleget tesznek. A cég nyílászáróihoz különböző nyitásmódokat, fa vagy műanyag tokszerkezetet, többféle üvegvastagságot és széles méretválasztékot is kínál a gyártó. Ezáltal bárhová is kerüljenek beépítésre az ablakok, az esztétikus megjelenés, a kényelmes használat és a kiemelkedő energiahatékonyság minden esetben garantált. Webshopunkban számos Roto tetőablak közül választhatod ki az igényeidnek megfelelő változatot, továbbá a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket is beszerezheted.

3 ok, amiért érdemes Roto tetőablakot választani

1. A Roto ablak környezettudatos választás

A világ folyamatosan változó igényeire gyorsan reagálva a cég prioritássá tette, hogy termékei megfeleljenek a fenntarthatóság kívánalmainak, így azon felül, hogy csökkentik otthonunk energiafogyasztását, már az előállításuk is kevesebb környezeti terheléssel jár, mint a hagyományos módon készített nyílászáróké. A Roto műanyag ablakkereteit újrahasznosítható anyagokból gyártja.

2. Akár 15 év garancia a tetőablakok anyagára

Mi sem mutatja jobban a Roto termékek megbízhatóságát, mint hogy a vállalat a tetőtéri ablakainak anyagára akár 15 év garanciát is vállal. Az anyagszavatosság vonatkozik:

  • a külső biztonsági üveg jégkár általi törésére;
  • a vasalatok és profilok törésére, amennyiben a kár hétköznapi igénybevétel során következett be.

Ezen felül 5 év garancia vonatkozik az anyagi, tervezési és/vagy gyártási hibákra a tetőablakok és a burkolókeretek esetében. Ilyen például a páralecsapódás az üvegrétegek között. Az eredeti Roto kiegészítőkre (rolókra, redőnyökre, stb.), az elektromos alkatrészekre, illetve a tetőablakok mozgó alkatrészeire pedig 2 év szavatosságot kínál a cég.

3. Teljes körű hőszigetelés és optimális energiafelhasználás a Hőszigetelő Csomaggal

A Roto az összes tetőtéri ablakához gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomagot biztosít, amely rendkívül nagy segítséget nyújt a precíz és szakszerű beépítéshez. Ezzel nemcsak a hőhidak kialakulásának vehetjük elejét, de a csomaghoz tartozó párazáró fóliával a páralecsapódás veszélye is minimálisra csökkenthető. A Hőszigetelő Csomaggal beépített ablakoknál akár 5 fokkal is emelkedhet a belső felületi hőmérséklet, ami jelentős mértékű megtakarítást jelent a rezsiköltségekben.

Roto ablaktípusok

Középen billenő ablak

A klasszikus középen billenő változat legnagyobb előnye, hogy rendkívül egyszerű kezelhetőséget biztosít. Akár alsó, akár felső kilincses kivitelben választjuk, könnyedén nyitható és csukható, bármilyen állásban stabilan megállítható. Gyors és hatékony szellőztetést tesz lehetővé, és takarításkor is könnyen hozzáférhetünk a teljes üvegfelülethez. Elektromos kivitelben is elérhető.

Felső harmadban nyíló ablak

Az előző verzióhoz képest ennek magasabban van a billenési pontja, aminek révén nyitott állapotban sem lóg be a tetőtérbe, és zavartalan kilátást biztosít. Ha a nyári időszakban szavatolni szeretnénk a rovarok elleni védelmet a tetőtérben, akkor ez mindenképpen ideális választás, hiszen a szúnyogháló használatakor is teljes egészében kinyitható.

Felnyíló tetőablak

A teljes hosszában felnyíló típus még szabadabb mozgatást enged, és könnyűvé teszi, hogy friss levegőt engedjünk a tetőtérbe, továbbá a kilátást sem töri meg. Ha esetleg nehezünkre esne az ablak felső síkjáig felnyitni az ablakszárnyat, a motoros változatok megoldást jelenthetnek, amelyeket rádiós fali kapcsolóval vagy távirányítóval kezelhetünk. Ha tisztítani akarjuk az ablakot, egy retesszel rögzíthetjük kinyitott állapotban.

Nálunk a Roto tetőablakokat akciós árakon beszerezheted, rendelésedet pedig az ország bármely pontjára kiszállítjuk. Fóliagallérra vagy vízzáró profilra volna szükséged a beépítéshez, esetleg a nyárra gondoskodnál az árnyékolásról redőnnyel vagy hővédő rolóval? Tekintsd meg Roto kiegészítőink választékát is, és rendelj még ma!

Szavatosság
15! év anyagszavatosság a Roto tetőablakok anyagára:
Külső biztonsági üveg törésére, jégkár által.
A vasalatok és szerelvények törésére, amennyiben azok két vagy több részre törnek, hétköznapi használat és igénybevétel esetén.
A vázszerkezet és keret terhelés okozta törése esetén, amennyiben annak terhelése a RAL 716/1 vizsgálati feltételeinek megfelel.

5! év szavatosság anyagi, tervezési és/vagy gyártási hibákra:
Roto tetőablakokra - amennyiben a szavatosság nem az 1-es vagy a 3-as pontok szerint került rögzítésre továbbá a  burkolókeretekre.
Páralecsapódásra az üvegrétegek között.

2! év szavatosság anyag-, szerkezeti és/vagy gyártási hibákra:
Roto tetőablakok kiegészítőire (pl. rolókra, redőnyökre, stb.)
Elektromos alkatrészekre (függetlenül attól, hogy előre felszerelt, vagy külön megvásárolható, mint például: motorok,  vezérlések, távirányítók, érzékelők), ill. a Roto tetőablakok mozgó alkatrészeire.
Eredeti Roto pótalkatrészekre.

Minden termékünkre garanciát vállalunk a beszállító/gyártó által szavatolt módon.
A termékek visszamondására vonatkozólag a beszállító/gyártó szállítási feltételei mérvadóak.
Az ASZF a gyártó oldalán és itt elérhető.
A megrendelés kiszállítása előtti napon, vagy a szállítás napján történő lemondás esetén 20.000 Ft/áfa összeget számlázunk ki ügyintézés és logisztikai ügyintézés címen.