A-Therm F100 ETICS Kőzetgyapot (0.035) rendszer-NAGY RAKTÁRKÉSZLETTEL!

Ebben a kategóriában találod az A-Therm F100 Etics kőzetgyapot rendszert. Ha kiváló alapanyagból szeretnéd megvalósítani a hőszigetelést, akkor a legjobb helyen vagy. A 0,035 w/mK hővezetési tényezővel rendelkező teljes rendszer több kiváló alkotóelemből áll össze.
A csomag tartalmazza az A-Therm kőzetgyapot lapokon kívül a Thermomaster ragasztót, az üvegszövethálót, valamint a hazai - kiváló alapanyagokat gyártó - Thermomaster univerzális alapozóját és szilikon vakolatát. Élvezd a kiváló hő- és hangszigetelést!

Mi itt a premiumhoszigeteles.hu webáruházban kiváló hazai és külföldi gyártók bevált, minőségi alapanyagaival várunk. Kínálatunkban számos alapanyagot, alaprendszert és teljes rendszert megtalálsz. A nagyon kedvelt EPS mellett az egyedülálló tulajdonságokkal bíró kőzetgyapot rendszereket is megveheted.
Itt az A-Therm és a Thermomaster kiváló kombinációját vásárolhatod meg.

A kőzetgyapot kiváló választás

Ez a gyapotszerű szerkezettel bíró, de kőzetből készült lap számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Nagyon erős és időtálló anyaga tűzálló is, méghozzá akár 1000 Celsius-fokig. Ráadásul füstképződés sem történik magas hőbevitel esetén.
A szellős szerkezete egyáltalán nem hátrány, sőt ez az egyik nagy előnye! Ennek köszönhető ugyanis az, hogy a szálas szerkezetben levegő bújik meg, ami kiváló hőszigetelő tulajdonságának kiváltó oka. A hővezetési tényezője ennek megfelelően nagyon jó, mindössze 0,035.
Ráadásul a páralecsapódás és a penészesedés ellen is megfelelő választás, mivel egyedülálló páraáteresztő képességgel bír. Valamint ki kell még emelni a zajszigetelő képességét is! Ezen tulajdonsága miatt előszeretettel alkalmazzák forgalmasabb, zajosabb utak mentén a házak szigetelésére.

Mit tartalmaz az A-Therm F100 Etics kőzetgyapot rendszer?

A kínálatunkban számos, csomagban kapható összetevőt megtalálsz. Ezek alapvetően két csoportba oszthatóak: alap- és teljes rendszerek. Ez utóbbiba tartoznak az itt található termékek is. Ez pedig azt jelenti, hogy szinte mindent egy csomagban megkapsz.
Először is benne van az A-Therm F100 Etics kőzetgyapot lap az általad választott vastagságban. Ezek mindegyike 600 x 1200 mm-es lap mérettel és 0,035 W/(m.K) hővezetési tényezővel rendelkezik. Természetesen műszaki adatlapot is találsz hozzájuk, méghozzá a termékoldalon. Ott egyébként számos további információt is olvashatsz, érdemes böngészni az oldalt!
A kiváló Thermomaster Rock homlokzati ragasztóját is megkapod a csomagban, valamint a Masternet 160 Classic White üvegszövethálót is. Ezzel a rögzítés alapjai megoldottak, nem kell külön ezeket megvásárolnod. Amire viszont szükséged lesz még ezek mellett is, azok a dübelek, élvédők, indító profilok
A csomag része a Thermomaster szilikon vakolat, valamint a szintén Thermomaster gyártó által gyártott univerzális alapozó is. A nemesvakolathoz több, mint 140 színből tudsz válogatni, színválasztó programunkat itt találod meg.

Árak, rendelés menete

A kategória termékei közötti különbség annyi, hogy más a lapvastagságuk. Ez rögtön látszik a nevükből is, melyben szerepel ez az információ.
Az egységárak, amiket látsz, nem laponként, hanem négyzetméterre vetítve értendőek. Így könnyebb összehasonlítani a különböző vastagságú kőzetgyapot lapokkal ellátott csomagokat.
A
 minimális rendelhető mennyiség egy teljes bála a lapokból. Például ha ez 2,88 négyzetmétert jelent, tudsz rendelni 2 bálával (5,76 m2), 3 bálával (8,64 m2). Nézz körül bátran!

Kérdés esetén elérsz minket elérhetőségeinken.