THERMOMASTER színvakolat

Változatos színvakolat-palettánk lehetővé teszi, hogy kompromisszummentesen, az igényeidhez és a homlokzat színéhez igazíthasd a vakolat színét. A homlokzat egyedi színezésére szolgáló vakolatok között megkülönböztetünk kapart és gördülőszemcsés típusokat, 1,5 és 2mm szemcsenagysággal.

A minőségi Thermomaster színvakolatok között garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelőt, keress akár homlokzati, akár lábazati megoldást. Legyen szó kapart vagy gördülőszemcsés változatról, ha innen választasz, a minőséget választod. Rengeteg szín áll rendelkezésedre, így garantáltan olyan lesz a végeredmény, amilyenre vágytál.

 

Válassz akril vagy szilikonos színvakolataink közül, melyek hosszú távú, dekoratív megoldást jelentenek házad számára. Válaszd Thermomaster termékeinket, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Amikor megtervezünk egy házat, vagy épp felújítunk egyet, akkor rengeteg dolgot előre ki kell találnunk és be kell szereznünk. Előre kell gondolkozzunk, hogy mindenből olyat válasszunk, amilyet szeretnénk. Ami időtálló, minőségi, megfizethető és a lehető legkisebb kompromisszummal jár.

 

Minden építőanyagnak és kiegészítőnek a pozitív tulajdonságait mi fogjuk élvezni, de ezek nagy része rejtve marad. Azonban otthonunk külseje lesz az, amit nem csak mi, de mindenki élvezhet majd, aki csak ránéz felépülését vagy felújítását követően. Azonban közel sem csak esztétikai okai vannak annak, hogy minőségi vakolattal látjuk el a homlokzatot (és a lábazatot).

 

Ha minőség, akkor Thermomaster!

 

Fontos az esztétika, de mit sem ér, ha mellette nem rendelkezik a vakolat a legfontosabb tulajdonságokkal. Két nagyon fontos tulajdonsággal kell rendelkezzen: vízlepergetőnek és páraáteresztőnek kell lennie egyszerre. Ha nem védi meg a külső nedvességtől a hőszigetelést és a falat, akkor mit sem ér. Ugyanakkor fontos szerep hárul rá a belülről érkező nedvesség (pára) esetén is, melynél segítenie kell az elpárolgást.

 

A gyengébb minőségű termékek kedvezőtlenebb tulajdonságai miatt veszélyeztetik a hőszigetelést, penészedhet vagy algásodhat is a fal, amit el kell kerülni! Ha a Thermomaster színvakolatot választod, kiváló tulajdonságainak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem lesz ilyen gondod. Kiváló választás, legyen az akár homlokzati, akár lábazati vakolat.

 

Ha pedig csak egy újrafestésről vagy átfestésről van szó, akkor is jó helyen keresgélsz. Az akrilbázisú homlokzati festékek alkategóriában megtalálod a kiváló minőségű homlokzati festékeinket.

 

Színvakolatok típusai

 

Többféle típus közül választhatsz. Eleve vannak a homlokzati, valamint a lábazati vakolatok. De megkülönböztetjük a típusokat összetételük, textúrájuk és szemcsenagyságuk alapján is.

 

Összetételüket tekintve alkategóriáinkban megtalálod az akrilbázisú és szilikonos színvakolatokat. A kettő közül a szilikonosnak vannak jobb tulajdonságai, amivel szemben az akrilbázisú a költségkímélőbb megoldás.

 

Nem csak a különböző kiszerelések közül választhatsz, de a szemcsenagyságuk közül is. Vannak 1,5 mm-es és 2 mm-es szemcsenagyságú színvakolatok. Emellett még azt kell tudnod eldönteni, hogy gördülőszemcsés vagy kapart hatásút szeretnél-e.

 

Ha mindezt eldöntötted, csak kattints a megfelelő alkategóriára, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb terméket.

 

Erre figyelj vakolásnál

 

Ha sikerült kiválasztanod a terméket és a színt, jöhet a vakolás. De még mielőtt nekiugranál, olvasd el az alábbi pár fontos mondatot. Nem mindegy, hogy milyen időjárásban kezded el felvinni a színvakolatot, mert hamar repedések keletkezhetnek. Túl erős napsütés, túl nagy forróság, de az erős szél sem jó körülmény. Emellett ahhoz, hogy elkerüld a penészt és a gombát, még a vakolószerszámok rozsdamentességére is figyelned kell.