DAKEA tetőablak

Tetőablak infó


Bölcs döntés, hogy Dakea terméket választottál, hiszen kimagaslóan jó ár-érték arányúak és könnyű beszerelhetőség jellemzi őket. 

A termékek feltöltés alatt vannak, ha esetleg nem találsz valamit keress minket elérhetőségeinken!

Termék méretek
Gyártó
Ablak típus
Ablak üvegezés
Ablak nyitás mód
További szűrők
20 termék
Szűrés (20)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend
 

MINŐSÉGI ÜVEGEZÉS

Az edzett, valamint speciális, szakadásálló hangszigetelő fóliával ellátott laminált üvegek alacsony emissziós (Low-e, azaz kis UV- és infravörösfényátbocsátású) bevonattal, illetve egyes típusok könnyen tisztítható bevonattal is rendelkeznek. A Dakea üvegtábláinak tervezése során kiemelt fontosságú volt a biztonság, az energiahatékonyság és a beltéri kényelem.

EASY CLEAN PVC

Akár 18 000 fordulat/ perces sebességgel dolgozó marógépeinknek köszönhetően az ablakok profilja hihetetlenül precízen megmunkált. A szigetelt és acéllal merevített PVC-anyag pontos összehegesztésével nagyon erősek és strapabíróak a tetőablakok, amelyeknek a Dakea PVC a fantázianeve.

MASTERWOOD FAANYAG

A Dakea termékcsalád valamennyi fa tetőablaka FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, szigorúan válogatott, megújuló erdőgazdaságból származó északi fenyőből készül. Szigorú feltételek szerint kialakított, speciális gyártási eljárások segítségével még tovább fokozódik a fenyő tartóssága; a Gyártó ellenőrzött nedvességtartalmú helyen tárolja, laminálja, környezetbarát, vízbázisú lakkal vonja be, szárítja, illetve további kezelési fázisoknak veti alá.

MAGASAN AKKREDITÁLT

A Dakea ablakok kiváló minőségűek, és 20 év garanciát ad a Gyártó - a leghosszabb garancia a piacon! 

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

Csak a legjobbakat fogadjuk el, így termékeinket szigorúan ellenőrzzük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelel-e a lehető legmagasabb színvonalnak! Van tanúsítványunk is, hogy ezt bizonyítsuk.