ISOMASTER Grafitos(EPS80G) rendszerek/+20% hatékonyság

Grafitos (EPS80) alaprendszerek

A grafitos (EPS) alaprendszerek a kőzetgyapot hőszigetelő mellett a másik nagy favorit. Az oldalunkon a kiváló magyar gyártó, a Thermomaster grafitos hőszigetelőit gyűjtöttük össze a legvékonyabbtól a legvastagabb alaprendszerekig. Érdemes végiggondolnod, hogy melyik szigetelőanyag a legmegfelelőbb, és kiszámolni, hogy mennyi négyzetméterre szükséges anyagot kell venned.

Ha esetleg elakadnál, vagy kérdés merülne fel, munkatársaink készséggel segítenek. Nézz hát körül a termékek között, és rendeld meg a neked megfelelő rendszert

------------

Rendelj 2022-es árakon a készlet erejéig és a kiszállítást kérheted 2023.02.28-ig bármikor! 
Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor!

------------

------------------------

 

Grafitos alaprendszerek

Fizetés/számlázás: szállításkor.

        Ár/érték arányban a legjobb ajánlat!

 

alaprendszerek tartalmazzák/m2:

  • Isomaster H-80 Grafit lapok
  • Thermomaster Fix PREMIUM polisztirol ragasztó 5 kg/m2
  • Masternet premium üvegszövetháló 1.1 m2

Webáruházunkban csak prémium minőségű szigetelőrendszereket és azok telepítéséhez szükséges kellékeket találsz. Bízunk szigetelőanyagaink kiváló minőségében, így azokra 10 év garanciát vállalunk. Visszatérő vásárlóink mellett számos új ügyfél is ellátogat online boltunkba. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert elégedett vásárlóinknak köszönhetően boltunk nagy elismerésnek örvend a szakemberek körében.

Nemcsak széles választékunk forgalmazásával szeretnénk vevőinket segíteni, hanem kedvező szállítási feltételek és szakmai tanácsadás is a szolgáltatásaink között szerepel. A megrendelt szigetelőanyagokat 48 órán belül ingyenesen kiszállítjuk az ország bármely területére.

Hiába a kiváló minőségű szigetelőanyag, ha nem szakszerűen történik a kivitelezés, hisz pénz- és energiamegtakarítás csak tökéletes szigeteléssel érhető el. Kollégáink a hét minden napján várják a munkálatokkal kapcsolatos kérdéseket. Ezeket felteheted chatboxon, e-mail-en keresztül, de ha megadod telefonszámodat, akkor készséggel visszahívunk.

Grafitos (EPS) alaprendszerek

A megfelelő szigetelőanyagot nem egyszerű kiválasztani, mert figyelembe kell venni a szigetelendő felületet. Több szigetelőanyag is megfelelő lehet, de az egyik legkedveltebb a grafitos hőszigetelő rendszer. A grafitos szigetelőanyagoknál a polisztirol-alapú anyagba grafitpor-adalékanyagot kevernek, ezzel szigetelőképessége javul, így ez a szigetelőrendszer tartós és megbízható. A tűzállósága jó, kiválóan védi a falat. Ezzel a szigetelővel nyári hőségben igen nehéz dolgozni, mert erős napsugárzás hatására a felülete felmelegszik, így akár a szigetelőlap felragasztása is meghiúsulhat. Ennek ellenére is igen közkedvelt termék, ár-érték aránya igazán kedvező megoldást nyújt.

Így használd az oldalt

Az oldalakat tematikusan építettük fel a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében, és vásárlóink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük. A termékekkel, rendeléssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókat minden oldalon, kiemelt helyen tüntetjük fel, hogy ne kelljen sok időt tölteni azok keresésével. Lefelé görgetve bal oldalon olvashatsz a rendelési és szállítási feltételekről, illetve itt találod még top termékeinket is, melyeket érdemes szintén megnézni.

A jobb oldalon felugró chat ablakunkat találod, ahol szakmai kérdéseidet tudod feltenni. Írj akár hétvégén is, mi válaszolunk neked. A szakmai segítség mindig jól jön, hisz csak akkor lesz hatékony a szigetelés, ha profin történik annak felrakása.

Középen pedig megtalálod a grafitos szigetelőrendszereket. Csak rá kell kattintanod a megfelelőre, és egy másik ablakban felugrik a kiválasztott szigetelő, ahol rögtön meg is tudod rendelni a terméket.

Komplex szolgáltatásunkkal segítünk a tökéletes szigetelésben. Mert tudjuk, hogy csak a kiváló minőségű és szakszerűen feltett szigetelőkkel érünk el hatékonyságot. Tökéletes szigetelés a meleg otthonért, környezetünkért!