FAKRO tetőablak

Tetőablak infó


A több mint 30 éve alapított Fakro egy lengyelországi magánvállalatból nőtte ki magát az egyik legfontosabb, nemzetközi szinten jegyzett tetőablakgyártóvá, ami a rájuk jellemző megbízható minőség mellett a folyamatos termékfejlesztésbe fektetett munkájuknak is köszönhető. Innovatív megoldásaik rendre sztenderddé válnak a tetőtéri ablakok piacán, produktumaikat pedig kivétel nélkül szigorú minőségellenőrzési folyamatnak vetik alá. Színes termékpalettájukon a nyílászárókon túl többek között burkolókeretek, beépítési tartozékok, távvezérlő rendszerek, árnyékolástechnikai kiegészítők és fénycsatornák is helyet kaptak, amelyekkel nemcsak otthonossá és dizájnossá, hanem energia- és költséghatékonnyá is tehetjük a tetőteret.

A Kínálatunkban úgy válogattuk össze a Fakro termékeket, hogy azokból nehézségek nélkül megvalósíthasd az elképzeléseidet! Böngéssz kedvedre webshopunkban! 

Termék méretek
Gyártó
Ablak típus
Ablak üvegezés
Ablak nyitás mód
További szűrők
50 termék
Szűrés (50)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend
 

A Fakro tetőablakok 4 pozitív tulajdonsága

Bőséges természetes fény és friss levegő minden évszakban

A Fakro ablakok tok- és szárnyszerkezeteinek profiljait úgy alakították ki, hogy azok a lehető legoptimálisabb fényviszonyokat eredményezzék, a sajátos technológiai megoldásoknak (például önműködő tokszellőzés) köszönhetően pedig az egészséges mikroklíma is biztosított egész évben.

Ökológiai szempontok a tervezési folyamatban

A Fakro nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra is, ami nemcsak az otthonok energiatakarékosságának növelésére tett törekvéseikben, hanem a termékeik tervezése során is érvényre jut. A vállalat napkollektorokat is gyárt, amelyek moduláris rendszerben használhatóak tetőablakaikkal, ezzel az újrafelhasználható energiában rejlő potenciált is igyekeznek kiaknázni.

Akár 10 év garancia

  • A felülvilágító és tetőtéri ablakokra, valamint a hőszigetelő tetőkibúvókra a burkolókerettel együtt 10, a hagyományos tetőkibúvókra pedig 5 év garanciát ad a cég.
  • A fénycsatornákra a vásárlás napjától számított 7 év a szavatosság.
  • Az elektromos működtetésű ablakok vezérlőegységei 3 évig garanciálisak.
  • A rolókra, árnyékolókra, egyéb külső és belső, elektromos kiegészítőkre pedig 2 évig él a jótállás.

Egyedülálló extra funkciók

  • Önműködő szellőzés. Az ablaktok felső részébe rejtett V40P automata tokszellőző folyamatosan adagolja a friss levegőt a tetőtérbe, miközben a külső szennyeződések, a por és a rovarok ellen védelmet nyújt, és a vízzárása is kifogástalan.
  • topSafe szerkezeti megerősítések. A Fakro által szabadalmaztatott rendszer nemcsak a betörésekkel szembeni védelmet segíti, de más külső mechanikai behatásoktól is óvja a nyílászárót.
  • Távvezérlő rendszerek. A komfortosság jegyében Z-Wave modullal vagy wifin keresztüli távvezérléssel felszerelt változatban is kaphatóak a Fakro nyílászárói. Továbbá olyan praktikus funkciók is rendelkezésre állnak, mint a beépített esőérzékelő, ami a csapadék hatására automatikusan bezárja az ablakokat.

Milyen típusú tetőablakokat gyárt a Fakro?

Középen billenő nyílászárók

Talán a legismertebb a középmagasságban átfordítható változat, amelyet a Fakro fa, illetve a nedvességnek fokozottan ellenálló műanyag ablakkerettel is gyárt. Ezek az ablakok könnyű és biztonságos tisztítást tesznek lehetővé, az ablakszárny alsó részén elhelyezett, könnyen elérhető kilincs pedig kényelmes használatot biztosít. A manuális mellett elektromos távvezérléssel és esőérzékelővel felszerelt verziójuk is létezik.

PreSelect és preSelect Max felnyíló-billenő ablakok

Ezek a nyílászárók kétféle módon nyithatóak. A középső tengely körül 180°-ig átfordíthatóak, akárcsak a klasszikus középen billenő ablakok, felnyíló módban a felső tengely körül nyithatóak fokozatmentesen, a preSelect modellek esetében 0-35°-ig, a preSelect Max pedig 45°-ig. A nyitási módok között a tok oldalán elhelyezett kapcsolóval válthatunk.

Fakro tetőablakok megemelt forgástengellyel

A megemelt forgástengelyű nyílászárók hasonló elven működnek, mint a középen billenő modellek, viszont kiemelt előnyük, hogy a magasabbra helyezett vasalatnak köszönhetően könnyebben hozzáférhetőek nyitott állapotban, és a tetőtérből elénk táruló panorámát sem törik meg. Fix alsó bevilágító elemmel ellátott változatuk is elérhető.

Szeretnéd te is kihasználni a Fakro termékek nyújtotta egyedülálló előnyöket? Válogass tetőablakainkból és a hozzájuk tartozó kiegészítőkből, és rendelj még ma!

A gyártó által vállalt garanciális időszakok:
Felülvilágító ablakokra, tetőtéri ablakokra és hőszigetelő tetőkibúvókra burkolókerettel együtt a vásárlás napjától számított 10 év.
Hagyományos tetőkibúvókra burkolókerettel együtt a vásárlás napjától számított 5 év.
Padlásfeljáró lépcsőkre a vásárlás napjától számított 3 év.
Rolókra és árnyékolókra, elektromos kiegészítőkre a vásárlás napjától számított 2 év.
Fénycsatornákra a vásárlás napjától számított 7 év.

Minden termékünkre garanciát vállalunk a beszállító/gyártó által szavatolt módon.
A termékek visszamondására vonatkozólag a beszállító/gyártó szállítási feltételei mérvadóak.
Az ASZF a gyártó oldalán elérhető.