Alutükrös- és párazáró fóliák

2019-paravedelmi-rendszer-kisokos-hu-small.pdf

Magas párazárású alumínium réteggel ellátott pára- és légzáró módon ragasztott toldásokkal hőszigetelt szerkezetek belső oldali párafékező rétegeként alkalmazható.

-----------------------

Alutükrös és párazáró fóliák

 

Egy jól szigetelt házban rengeteg energiát spórolhatsz meg. A megfelelő páramentesítéssel pedig rengeteg gondtól szabadíthatod meg magad. Ha építkezel, feújítasz, vagy épp a tetőteret építenéd be, és megoldanád ezeket a problémákat, akkor jó helyen jársz. Ebben a kategóriában ugyanis megtalálod azokat az alutükrös és párazáró fóliákat, melyeket kerestél.

 

Ezek segítségével biztos lehetsz abban, hogy nem jut át rajtuk a pára a hőszigetelésbe. Továbbá minimálisra fogod tudni csökkenteni a hőveszteséget azzal, hogy csak a belső teret fogod fűteni.

Jó helyen vagy, ha olyan fóliákat keresel, melyek segítenek spórolni a rezsivel úgy, hogy bent tartják a meleget. És akkor is jó helyen vagy, ha olyat keresel, melyek segítenek távol tartani a párát a hőszigeteléstől, elkerülve sok kellemetlenséget. Jó választást jelentenek az alutükrös és párazáró fóliáink, mert mindkét fontos tulajdonsággal fel vannak vértezve. Ezzel is segítik a hatékony és időtálló hőszigetelő rendszered kialakítását.

 

Válassz igényeidnek megfelelőt, és ha más jellegű fóliára (pl. páraáteresztő, építési) is szükséged lesz, vagy ragasztószalagot vásárolnál, mindent megtalálsz kínálatunkban.

 

Hőszigetelő rendszer: csak profin!

 

Ha hőszigetelsz, akkor érdemes kihozni belőle a maximumot! Nem érdemes gyenge pontokat hagyni, nem jó, ha rés marad a pajzson. Épp ezért törekedned kell arra, hogy mindenhol megerősítsd a hőszigetelést, és mindenhol azokat a legjobb minőségű anyagokat használd, amit itt nálunk is megtalálsz.

 

Ne érd be kevesebbel! Rendeld meg tőlünk a hőszigetelő rendszered minden részét, hogy garantáltan a legjobbat és leggyorsabban kapd meg. 

 

Már a tetőtér sem a régi

 

Régen nem igazán foglalkoztak a tetőterek hőszigetelésével, de mára már sokat változott ez a terület. Míg régen csak a vízzáróság volt a fontos, melyet a tetőhéjazat adott, mára már a tetőfedésnél komoly rendszereket építenek a cserépfedés alá. Mivel próbálunk minden helyet maximálisan kihasználni, így ezt nem úszhatja meg a tetőtér sem. Ezért is fontos ott is a maximális vízhatlanság, melyet olyan prémiumminőségű párazáró tetőfóliákkal oldanak meg, amilyet ebben a kategóriában is megtalálsz.

 

Alutükrös és párazáró fólia padlófűtéshez?

 

Ez kiváló ötlet, és már ezen fóliák gyártói is gondoltak rá, ugyanis nagyon is ajánlják ezt a típusú felhasználást. Amikor padlófűtést készítünk, akkor azt azért tesszük, mert a talpunknak olyan jó a meleg, igaz? Részben, de azért is, mert gyorsabban meglesz a kívánt hőérzetünk, és így talán még spórolni is tudunk valamennyit a fűtésen. Ezen mondjuk sokat segít a parlófűtés jó területi eloszlása, azaz hogy lefedi akár az egész helyiséget is.

 

De mindemellett, hogy tovább javítsuk a hatékonyságát és a költséghatékonyságát, szükségünk lesz alutükrös és párazáró fóliára is. Ezt a hőszigetelés és a rákerülő, padlófűtéssel ellátott aljzat közé – metalizált oldalával lefelé – fektetve kell elhelyezni. Így csökkenteni fogja az aljzat hőveszteségét, vissza fogja verni a sugárzó hőt, és biztosítja a technológiai szigetelést is.

 

Így tudsz rendelni

 

Ha megvan, hogy milyen fóliára van szükséged, kattints a választott termékre. A termékoldalon hasznos információkat találsz az adott fóliáról. Fontos, hogy a feltüntetett árak nem négyzetméterárak, hanem tekercsárak. Számold ki, hogy mekkora méretű tekercsre lesz szükséged, majd rendelj többet, mert gondolnod kell az áthajtásokra is. Ha megvan, mennyit szeretnél, csak írd be a tekercsek számát, majd kosárba vele.