Egrokorr/Dunaplaszt festékek

Thermomaster, Baumit infó


A festékgyártási szakág számára fontos kérdéssé vált a minőség és környezetvédelem. 
Egrokorr ZRT. vezetősége felismerte és megértette a minőség és a környezetvédelem fontosságát, ezért elkötelezetten tesz eleget napjaink minőségi és környezetvédelmi elvárásainak.
A környezetkímélő technológiák valamint termékek fejlesztése szükségessé tették, hogy egy olyan korszerű minőség- és környezetirányítási rendszert vezessenek be, amely képes megbízható, egyenletes minőségű termékek előállítását biztosítani, emellett lehetővé teszi hogy folyamatosan gondot fordítsunk környezetünk védelmére is. 

A gyártóról

Az Egrokorr Zrt. elődjét a Müller-Testvérek alapították 1874-ben. Az egykori tinta, akvarell- és bőrfesték gyár helyén, és hagyományait folytatva különböző elnevezéssel folyamatosan festékgyár működött. 
Az Egrokorr Zrt. 1990. december 31-én alakult. Fő tevékenysége a festék- és bevonóanyag gyártás (TEAOR 2030’08).

Minőségpoltika és környezeti politika

  • Az Egrokorr ZRT. termékeivel és szolgáltatásaival a mindenkori vevői igényeknek kíván maximálisan megfelelni. Ennek érdekében tűzte ki célul, hogy ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszer szerint működjön.
    ELÉGEDETT VEVŐ A LEGJOBB REKLÁM!
  • Az Egrokorr ZRT. betartja a rá vonatkozó környezetvédelmi jogszabályi követelményeket, a szabványi előírásokat és hatósági kötelezéseket. Ennek érdekében fokozott figyelmet fordít a káros környezeti hatások folyamatos, tervszerű csökkentésére, a levegőt, a talajt és a vizeket károsító hatások mérséklésére, a keletkező veszélyes hulladékok mennyiségének minimalizálására, az energia-felhasználás hatékonyságának javítására.
  • Az Egrokorr ZRT. az  ISO 9001:2015 szabvány, valamint az  ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő irányítási rendszert vezetrtt be, tart fenn és folyamatosan fejleszti.