Beltep Facade kőzetgyapot-AKCIÓ a készlet erejéig!

Hőszigetelés infó


A kőzetgyapot hőszigetelők közül ebben a kategóriában a Beltep Facade 95 teljes és alaprendszereket találod. Ha emellett az alapanyag mellett teszed le a voksod, akkor a legjobb helyen vagy. Itt ugyanis a kiváló Fehérorosz gyártmányú Beltep kőzetgyapot lapok minőségi, hazai gyártású Thermomaster homlokzati ragasztóval és üvegszövethálóval egészülnek ki. Ez pedig garantálja a minőséget, időtállóságot, megfizethető áron.
Válaszd a kiváló ár/érték arányt, a mindössze 0,034-es hővezetési tényezőt és az egyedülálló hangszigetelési képességet! Kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Nálunk, a premep.hu webáruházban a legkiválóbb gyártók bevált, minőségi termékeivel várunk téged. Nagy számban találhatóak meg a kínálatunkban a hőszigetelő alap- és teljes rendszerek. Sok EPS alapú van köztük, de az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező kőzetgyapot rendszereket is megtalálod nálunk. Ebben a kategóriában ezek közül is a minőségi Fehérorosz Beltep márkát találod, a hazai Thermomasterrel kiegészítve.

Miért jó választás a kőzetgyapot?

Ahogy a nevéből is kiolvasható: kőzetből készült, de gyapotszerű szerkezettel bír. Mindez számos tulajdonságában visszaköszön. Erős anyaga nagyon időtálló, ráadásul tűzálló is akár 1000 Celsius-fokig, és magas hőbevitel esetén sem történik füstképződés.
Szellős a szerkezete, de ez nem hátrány, hanem előny, ugyanis a szálas szerkezetben megbújó levegő kiváló hőszigetelő tulajdonságot kölcsönöz neki. Ennek köszönhető, hogy a hővezetési tényezője mindössze 0,034, ami kiváló érték! Emellett páraáteresztő képességének köszönhetően remek fegyver a penészesedés ellen is.
Hogy mindemellett még nagyon jó zajszigetelő képességgel is bír, az már csak hab a tortán. De ezen tulajdonságának köszönhetően is közkedvelt forgalmasabb utak mellett.

Mit tartalmaznak a Beltep Facade 95 alaprendszerek?

Ahogy azt már említettük is, találsz a kínálatunkban teljes és alaprendszereket is. Ebben a kategóriában ez utóbbiak közül a Beltep-et vásárolhatod meg. Nézzük is, hogy mit kapsz tőlünk, ha ezeket választod.
A csomag tartalmaz Beltep Facade kőzetgyapot lemezeket a választott vastagságból. Ezek 0,034 W/(m.K) hővezetési tényezővel rendelkeznek, és a méretük 600 x 1000 mm. A lapok műszaki adatlapját megtalálod a termékoldal alján további tulajdonságokkal.
Emellett benne van még a csomagban a Thermomaster Rock homlokzati ragasztó is, valamint a Masternet 160 Classic White üvegszövetháló is.
Így a lapok és az üvegszövetháló ragasztását meg tudod oldani a vásárolt anyagokkal. Amikre még szükséged lesz ezeken kívül, azok a dübelek
Teljes rendszereink a fentieken felül tartalmazzák az alapozót és a nemes vakolatot is!

Árak, rendelés, segítségnyújtás

A kategóriában található termékek között az a különbség, hogy más-más lapvastagságot tartalmaznak, de ezt láthatod is a nevükben feltüntetve. Az egységárak nem laponként, hanem négyzetméterenként értendők, hogy könnyebb legyen kiszámolnod a kívánt mennyiség vételárát.
A rendelhető mennyiséget a termékoldalon látod. Ez a legkisebb vásárolható egység, melyet a bálaméret határoz meg. Ha egy bála például 1,2 négyzetméter, akkor tudsz rendelni 1,2, 2,4, 3,6 négyzetméterrel, és így tovább. A “+” és “-” jelekkel beállítod a rendelni kívánt mennyiséget, majd mehet is a kosárba.
Bal oldalon megtalálod a házhoz szállítással kapcsolatos információkat. Ilyen a minimális rendelési összeg, illetve az ingyenes házhoz szállításhoz szükséges rendelési összeg.

Ha minden infó ellenére kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken.