Lábazati(XPS)rendszer színvakolattal

Vízálló lábazati XPS rendszer

Ebbe a kategóriába a vízálló lábazati XPS rendszerek kerültek feltöltésre. Egy ház hőszigetelése igen fontos feladat napjainkban. Az új építésű házak már így épülnek, de egyre több régebbi épületre kerül hőszigetelő rendszer. A szigetelésnek fontos szabályai vannak, amelyeket figyelembe kell venni a tervezésnél és a kivitelezésnél egyaránt. Azonban vannak további ajánlások, amikre érdemes odafigyelni. Ilyen például, hogy ha hőszigetelésre adjuk a fejünket, ne csak a homlokzat szigetelésében gondolkodjunk.

Érdemes a teljes házat prémiumminőségű szigetelőanyaggal, szakszerűen beburkolni, fokozottan figyelve a lábazatra, ahova különleges szigetelőanyagot kell választani.

         Ár/érték arányban a legjobb ajánlat!

Prémium minőségű magyar termékek akár 10 gyártói garanciával. Lábazati hőszigetelőink tökéletesen vízállók, így garantált a tökéletes végeredmény hosszú távra bármilyen ingatlan esetén. Folyamatosan tarunk akciókat partnereinkkel közösen, így érdemes gyakran visszanézned hozzánk.

Tedd le voksodat a Thermomaster-minőség mellett, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

---------------------

Rendelj 2022-es árakon a készlet erejéig és a kiszállítást kérheted 2023.02.28-ig bármikor! 
Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor!

---------------------

 

Büszkék vagyunk webáruházunkra, ahol napról napra nő a látogatottság, és egyre többen választják szolgáltatásainkat, vásárolják termékeinket. A prémiumminőségű magyar szigetelőrendszerek és a hozzá kapcsolódó szigetelőeszközök kedvezményes áron szerezhetők be áruházunkból. Az általunk forgalmazott szigetelőrendszerekhez 10 év garancia jár.

Számunkra fontos, hogy elnyerjük vásárlóink bizalmát, ezért minden segítséget megadunk, hogy a nálunk megvásárolt szigetelők mielőbb és szakszerűen kerüljenek beépítésre. Vállaljuk, hogy országszerte két napon belül ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt termékeket és szakmai segítséget adunk. A hét minden napján készen állnak szakembereink, hogy a szigeteléssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakszerű választ adjanak. Munkatársaink várják a megkereséseket a chatboxunkon vagy telefonon keresztül. Nincs olyan szakmai kérdés, melyben ne tudnánk segíteni.

Lábazati rendszereinket egybegyűjtöttük, így egyszerűbb átnézni és kiválasztani a nekünk megfelelőt.

Vízálló lábazati XPS rendszer

A lábazati szigetelőanyagokat érdemes gondosan kiválasztani, mert a homlokzat talajjal érintkező része igen igénybe vett terület. Mivel fokozottan nedvességnek van kitéve, így igen nagy teljesítményű szigetelőanyagra van szükség. A tökéletesen vízálló magyar lábazati rendszer garantáltan tökéletes végeredményt biztosít. A teljes rendszer megvásárlásával 10 év garanciát biztosítunk, illetve díszítővakolat is tartozik a csomaghoz. A lábazati rendszereket időről időre kedvezményesen tudják a weboldalunkra látogatók megvásárolni.

Gyakorlati segítség a könnyű vásárláshoz

Weboldalunkat úgy igyekeztünk felépíteni, hogy a hasznos információkat ne kelljen hosszasan keresgélni, a termékek átláthatók legyenek, és a vásárlás is könnyedén elintézhető legyen.

Minden oldalunkon feltüntettük a rendelési, fizetési és szállítási feltételeket, illetve minden oldalon lehetőség van a felmerülő szakmai kérdések feltevésére. Ezt a felugró chatablakban tudjuk megtenni.

Az oldalt képzeletben három részre osztottuk fel, mely felosztás az egész weboldalt végigkíséri. A bal oldalon vannak a közérdekű információk és a top 10 termékek, a jobb oldalon van lehetőség a kérdések feltevésére és középen találjuk a lábazati rendszereket. Ha kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbbet, akkor nincs más dolgunk, mint egy kattintással a kosárba helyezni a terméket. Ha nem szeretnénk további terméket vásárolni, akkor a kosárra kattintva elindíthatjuk a rendelést. Az adatok megadása után kiválaszthatjuk a számunkra legjobb fizetési opciót. Van lehetőség előreutalásra, bankkártyás fizetésre, de a készpénzes fizetés is megoldott, amit a termék átvételekor tudunk megtenni.

Nálunk megtalálod a legjobb szigetelőrendszereket, böngéssz bátran!