MASTERPLAST szárazépítészeti kiegészítők

Masterplast szárazépítészeti kiegészítők

 

Ha szárazépítészeti kiegészítőket keresel, akkor jó helyen jársz, itt ugyanis megtalálod a Masterplast kiváló termékeit. Minden kiegészítő fellelhető, amire csak szükséged lesz ahhoz, hogy a nálunk beszerezhető szárazépítészeti profilokkal kiegészülve maradandót alkothass. 

 

Legyen szó szárazvakolatról, előtétfalról, de akár válaszfalról vagy álmennyezetről, a Masterplast garantálja a minőséget. Ha ez profi kivitelezéssel párosul, garantált a nagyon impozáns és időtálló végeredmény, amilyenre bizonyára te is vágysz.

Csavarok, dűbelek Csavarok, dűbelek

A szárazépítészeti megoldások alapja az, hogy olyan megoldást alkalmazunk, amihez nem kell hozzáadni felesleges vizet. Épp ennek köszönhető, hogy annyira közkedvelt, mert jobban lehet vele haladni, mint a hagyományos megoldásokkal. Méghozzá pont azért, mert nem adtunk a rendszerhez vizet, így nem is kell várni a száradásra. Ráadásul nem is kerül annyiba, mint a hagyományos megoldások, olcsóbb is így a kivitelezés. Ha ezen kivitelezési mód mellett döntesz, akkor nálunk mindent megtalálsz és megvehetsz hozzá.

 

Ezzel a felesleges víztől mentes belsőépítészeti technológiával számos helyen kiválthatod a hagyományos, bő vízzel dolgozó technikát. A már említett megoldásokon túl előszeretettel használják különböző belsőépítészeti designelemek, tárolók vagy épp bútorelemek kialakításához is. 

 

Szárazépítészeti profilok és kiegészítők

 

Két csoportra lehet osztani, hogy kivitelezés szempontjából mikből áll össze ez a belsőépítészeti technológia. Egyrészt ott vannak a különböző profilok, melyekből rengeteg van, de természetesen fel vagyunk erre is készülve, és beszerezhetőek tőlünk. Ezek fogják adni gyakorlatilag a vázát az egésznek. Viszont ahhoz, hogy ez a váz megálljon, a helyére kerüljön, fixálva legyen és stabil maradjon hosszú ideig, szükség van a különböző kiegészítőkre. Ezeket fogod itt, ebben a kategóriában megtalálni. Tehát ha már megvagy a vázelemekkel, akkor itt beszerezheted hozzájuk a kiegészítőket is, hogy meglegyen az összes alapanyag.

 

Csavarok, dübelek

 

Külön alkategóriában találod a különböző csavarokat és dübeleket. Megtekintheted a beütőékes dübeleket, gyorscsavarokat fémhez és fához is. De megtalálod az önmetsző csavarokat is természetesen, ahogy az acél beütőékeket is. Mindezek persze nem egy méretben érhetőek el. A megfelelő termék kiválasztása nagyon egyszerű, hiszen beleírtuk a nevébe a méretét, így azonnal fogod látni, hogy melyik mekkora.

 

Itt minden Masterplast szárazépítészeti kiegészítőt megtalálsz

 

Nem kell azon aggódnod, hogy valamit nem találsz, mert itt tényleg minden megvan, amire szükséged lesz egy szárazépítészeti kivitelezéshez. Legyen szó összekötő- vagy toldóelemekről, minden méretben megtalálod, amit keresel. De ebből a kategóriából tudod beszerezni a rugós vagy rugó nélküli és a rugós biztonsági függesztőket, ahogy a függesztőszalagokat is.

 

Emellett vannak itt üvegfátyol, hézagerősítő üvegfátyol szalag és öntapadós fugatakaró üvegszövet háló csík is. Ahogy az L rögzítőket, a szigetelőszivacsokat és a ragasztógipszet is itt találod. Mint láthatod, tényleg minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy profi szárazépítészeti megoldásokat készíts.

 

Nem nyúlhatsz mellé

 

Ezek a Masterplast termékek mindenben megfelelnek a vonatkozó európai szabványoknak. Az A-256/2015 számú Nemzeti Műszaki Értékelésben és egyéb műszaki előírásokban vizsgált és minősített tűzvédelmi és zajvédelmi követelményeknek mindenben megfelelnek.