Raklapos gyapotok

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

-------------------------

Gazdaságos megoldások a tetőtér és padlás válaszfalak szigetelésének kialakításához. Ha a kínálatunkon lévő ásványgyapot lapok és tekercsek között válogatsz, és nagy tételben rendelsz (min. 1 egész raklappal), akkor szinte nagykereskedelmi áron juthatsz hozzá termékeinkhez. A kőzetgyapot szigetelés iránt is érdeklődsz? Nézd meg vakolható kőzetgyapot lapjainkat, amiket külső szigeteléshez ajánlunk, és add le a rendelésed! 220.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan.

Jó tudni:

-A családi házaknál a hőveszteség 30%-a a tető felé távozik, ha nem gondoskodunk megfelelő szigetelésről.

-A tetőszigetelés télen-nyáron elvégezhető, szakember sem feltétlenül szükséges hozzá.

-Amíg egy külső hőszigetelő rendszer akár 1.5-2m Ft-ba is kerülhet, a födém szigetelése ennek 10-20%-ából könnyen megoldható.

-------------------------

Vásárlási mennyiség nagyker áron csak raklaponként. További mennyiségek vásárolhatók bálánként is.

A feltüntetett bruttó ár és / m2-re vonatkozik.

Fizetési mód: utánvét(készpénzzel a kiszállításkor), azonnali utalás kiszállításkor, tehát nálunk nem szükséges a vételárat előre kifizetni csak az átvételkor.

220.000 Ft vásárlás felett további engedmény a díjtalan házhozszállítás.

-------------------------

Prémium minőségű szigetelő termékek

Raklapos ásványgyapot nagyker áron

 

Ha a hőszigetelést komolyan veszed, akkor jó helyen vagy, mert itt a raklapos ásvány/kőzetgyapotokat találod szinte nagyker áron. Ha akár több száz négyzetméternyi ásványgyapotra is szükséged van a megfelelő hőszigetelésed kiépítéséhez, akkor itt megtalálod azt, amit keresel.

 

Mivel családi házak esetén a hőveszteség 30-40%-a a tető felé távozik, így gondoskodnod kell ezen terület megfelelő hőszigeteléséről is. A tetőtér, padlás válaszfalak, mennyezetek, álmennyezetek kiváló hő- és hangszigetelője a gyapot, amit nagy mennyiségben a legjobb áron itt találsz.

 

Egy kiváló hőszigetelés az alapja az alacsony fűtési költségeknek, valamint a megfelelő hőérzet elérésének és megtartásának. Nyilván te sem szeretnéd az udvart vagy az utcát fűteni. Ugyanakkor sokan csak a mindenki által ismert homlokzati és lábazati hőszigetelésre koncentrálnak, ami hiba. Családi házak esetén a hőveszteség kb. 30-40%-a a tető felé érhető tetten, így gondoskodni kell erről is. Erre nyújtanak kiváló megoldást a gyapotok.

 

Miért jó az ásvány/kőzetgyapot?

 

Az ásványgyapotnak számos kiváló tulajdonsága van, mely alkalmassá teszik arra, hogy a legkiválóbb hőszigetelő rendszerek részévé váljon. Egyértelmű, hogy kiváló hőszigetelő képessége van, de emellett nagyon kedvelt a jó hangszigetelő tulajdonsága miatt is. 

 

Továbbá fontos tulajdonsága az is, hogy tűzvédelmi szempontból is állja a sarat, mivel egy nem éghető anyagról van szó. Ugyanakkor egy légáteresztő és környezetbarát anyagról van szó.

 

Hol használható az ásvány/kőzetgyapot?

 

Ez a rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, többfunkciós anyag több helyen is alkalmazható. Minden olyan fa- és fémszerkezetű épülethez ajánljuk, ahol fontos a megfelelő hőszigetelés és hangszigetelés. Függőleges és vízszintes szerkezetek szigetelésére is kiválóan alkalmas.

 

Emellett a már említett kb. 30-40%-os tető felé fellépő hőveszteség megakadályozására is kiválóan alkalmas. Így mennyezetek, álmennyezetek, tetőterek és padlás válaszfalak esetén is kiválóan alkalmazható.

 

Fontos azonban megemlíteni, hogy óvnunk kell a párától, a páralecsapódástól az anyagot. Ahhoz, hogy megakadályozhassuk a pára behatolását ebbe a szigetelőanyagba, a belső tér felől páratechnikai réteget kell elhelyezni. Ezzel megvédjük a párától, így sokáig élvezhetjük a kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságait.

 

Raklapos ásványgyapotok nagyker áron: ha kell a mennyiség

 

Bármilyen, a fent már részletezett hő- és hangszigetelésbe is vágsz, szükséged lesz gyapotra, bálás vagy raklapos kiszerelésben. Ha kisebb válaszfalak kiépítéséről, pl. beépített tetőtéren belüli helyiségek kialakításáról van szó, akkor is szükséged lesz gyapotra. Ekkor azonban lehet, hogy csak kisebb mennyiségre,  nem egy egész raklapra lesz szükséged.

 

Ha viszont nagyobb hőszigetelésbe vágtad a fejszédet, vagy házat építesz, akkor több bála, akár raklapnyi mennyiség is kellhet. Pont erre jó ez a kategória, mert itt mindenből egy vagy akár több raklapnyit is rendelhetsz, szinte nagyker áron. Add le a rendelésed még ma!

 

Hogyan vásároljak?

 

A termékek nevében látod, hogy mekkora mennyiséget (négyzetmétert) tartalmaz egy raklap. Raklaponként tudsz rendelni ebben a kategóriában.

 

Ha pedig a fenti információk mellett is úgy érzed, hogy szükséged van segítségre, keress minket online chaten vagy egyéb elérhetőségeinken. Mi elkötelezettek vagyunk, hogy szaktudásunkkal segítsük a vásárlóinkat. Fordulj hozzánk bizalommal!