Homlokzati kőzetgyapot rendszerek-AKCIÓS ÁRAK!

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

------------------------

Rendelj 2022-es árakon a készlet erejéig és a kiszállítást kérheted 2023.02.28-ig bármikor! 
Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor!

------------------------


Napjainkban a kőzetgyapot-alapú szigetelők a legkelendőbbek, vásárlóink is ezt keresik a legtöbbször. Az oldalon a Thermomaster kiváló magyar gyártó prémiumminőségű kőzetgyapot alaprendszereit gyűjtöttük egybe, így azok könnyen összehasonlíthatóak. Ebben a kategóriában háromféle szigetelő-alaprendszer található, de mindegyikből több méret érhető el áruházunkban. Biztosítva így, hogy mindenki megtalálja azt, amelyre szüksége van.

Érdemes végigböngészni az egyes fajtákat, majd továbbkattintva eljuthatsz a méretekig, és már csak a rendelés van hátra. Nézz hát körül a termékek között!

 Fizetés/számlázás: szállításkor!

            Ár/érték arányban az ország legjobb ajánlata!

Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy az általad keresett termékeket és a hasznos tudnivalókat könnyen megtaláld. Széles kínálatunkban egy helyen megtalálható minden kellék, mely a szigetelési munkálatokhoz elengedhetetlen. A termékek forgalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai segítségnyújtásra is, hisz a leghatékonyabb végeredmény csak szakszerű és pontos szigeteléssel lehetséges.

A professzionális kivitelezés érdekében várjuk telefonon, chatboxon vagy e-mailben a felmerülő kérdéseket, a hét összes napján. Hiszünk az általunk forgalmazott, prémiumminőségű, komplex hőszigetelő rendszerekben, így 10 év garanciát szolgáltatunk, és 48 órán belüli, ingyenes szállítást garantálunk az ország egész területén. Ezzel is támogatva a szigetelés mielőbbi elkezdését. Teljes körű szolgáltatásainkkal tudjuk vásárlóink minden egyes igényét maximálisan kiszolgálni. Büszkék vagyunk arra, hogy boltunkba a visszatérő vásárlókon túl ajánlások útján jutnak el hozzánk az érdeklődők és döntenek mellettünk.

Kőzetgyapot-alaprendszerek

A kőzetgyapot-alaprendszereknek nevezzük a megfelelő vastagságban kiválasztott kőzetgyapot, az üvegháló és a kőzetgyapot-ragasztó együttesét. A kőzetgyapot hőszigetelés környezetbarátabb megoldás a természetes alapanyagának köszönhetően. Használatukkal energiát és pénzt spórolhatsz, óvhatod környezetedet. Magas fokú páraáteresztő képességének, tűzállóságának köszönhetően régi épületek, vályogfalú házak szigetelésére kiválóan alkalmas. Porózussága miatt a szigetelésnél igen körültekintően kell eljárni, a súlya miatt a tökéletes és biztonságos rögzítési technika elengedhetetlen.

Ha kiválasztottuk, hogy mely rendszert szeretnénk használni, akkor arra kattintva egy új oldalon kiválaszthatjuk a megfelelő vastagságú szigetelőanyagot. Itt nincs más dolgunk, mint megrendelni a hőszigetelő rendszert.

Így használd az oldalt

Igyekszünk az oldalainkon feltüntetni az összes hasznos információt, amik a termékekkel, a rendeléssel és a szakértőnkkel való kapcsolatfelvétellel összefügg.

A kategóriaoldalon lefelé görgetve, a bal oldalon találhatóak a rendeléssel, szállítással kapcsolatos tudnivalók, és ott válogathatsz webáruházunk top 10 termékei közül. Jobb oldalon pedig a felugró kis chat ablakban tudod feltenni munkatársunknak a szigetelés kapcsán felmerülő kérdéseket. Hétvégén is keress bennünket bizalommal, hisz szombaton és vasárnap is segítünk a problémás kérdések megoldásában.

Az oldal középső részén pedig kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb rendszert. Online boltunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindent könnyen megtaláljanak a hozzánk betérők. Átlátható, könnyen használható legyen, hogy a leggyorsabban eljuss a tervezéstől a szigetelés végéig. Nézz körül, és élvezd mielőbb otthonod melegét!