ÚJ! A-Therm F100 ETICS Kőzetgyapot alaprendszer(0.035)-NAGY RAKTÁRKÉSZLETTEL!

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

Ebben a kategóriában a kiváló minőségű A-Therm F100 Etics kőzetgyapot alaprendszert találod, ár/érték arányban az ország egyik legjobb ajánlata. 
Az A-Therm Etics kőzetgyapot amellett, hogy nem éghető anyag, nagyon jó hangszigetelőként is működik.
Minőség, időtállóság, megfizethető áron!

Itt a premiumhoszigeteles.hu webáruházban kiváló gyártók bevált, minőségi termékeit éred el. Nincs ez másként ebben a kategóriában sem!

Mit tartalmaz egy A-Therm F100 Etics kőzetgyapot alaprendszer?

Írtunk már korábban az alaprendszerekről és a teljes rendszerekről
Az A-Therm F100 Etics kőzetgyapot alaprendszer tartalmazza a kőzetgyapot lapokat 600 x 1000 mm-es méretben az általad választott vastagságban, hővezetési tényezője 0,035 W/mK. A Thermomaster Rock homlokzati ragasztót (8kg/m2) és a Masternet 160 Classic White üvegszövethálót (1,1/m2).
A szakszerű beépítéshez szükséged lesz még dübelre (6db/m2), élvédőre és indító profilra
A rendszer elemeinek anyagszükségletét a Gyártó ajánlásával számítottuk ki, azonban ha ennél többre van szükséged, akkor a rendszer elemeit külön-külön is meg tudod vásárolni áruházunkban.

Így kalkulálj

Nem fogsz tudni egyetlen négyzetmétert rendelni, ugyanis a minimálisan vásárolható mennyiséget a hőszigetelő lapok bálamérete határozza meg. Az árak viszont négyzetméterben vannak feltüntetve a könnyebb számolás érdekében. Így ha tudod, hogy hány négyzetméterre van szükséged könnyen kiszámolhatod, hogy az mennyibe fog kerülni. Bálánként tudsz rendelni, a plusz/mínusz gombokkal tudod növelni vagy csökkenteni a rendelendő mennyiséget.
Ha tudunk még valamiben segíteni, keress minket telefonon, chat boxon, vagy e-mail.

Ezért válaszd a kőzetgyapotot

Erős és időtálló anyagról van szó, ami ráadásul tűzálló is, hiszen akár 1000 Celzius-fok sem okoz neki gondot és a magas hőbevitel ellenére sem történik az anyagnál füstképződés.
A hővezetési tényezője mindössze 0,035 W/mK, ami nagyon jó érték, emellett teljes keresztmetszetében hidrofóbizált, azaz víztaszító. Remek fegyver a nem kívánatos nedvesség, egyúttal a penészesedés ellen is!
Már számos kiváló tulajdonságát említettük, de nem említettük még a hangszigetelő képességét. Nyitott szálszerkezetével a beeső hanghullámokat elnyeli, szigeteli. Sokan ezt a típust választják pl. forgalmasabb útszakasz mellett épülő házuk hőszigetelő anyagként.